Oglas
· · Komentari: 0
PODIGNUT GLAS ŽENA

"IMAŠ SVU MOJU PODRŠKU... Dosta je bilo TIŠINE!": Jake reči Ane Nikolić upućene Mileni Radulović (FOTO)

Tema o kojoj je važno govoriti. Podrška sa svih strana.

1610960454_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Balkanska međa / AmiG Show
Oglas

Događaj koji je podigao glas svih žena i otvorio brojna pitanja o seksualnom zlostavljanju maloletnih lica i uopšte o zlostavljanju i nasilju, pokrenula je glumica Milena Radulović.

Ona je javno istupila i otkrila detalje iz svog života o seksualnom zlostavljanju koje je doživela još dok je bila maloletna.

Pročitajte još: "Obračunati sa sa ličnim strahovima i traumama je podvig": Doktorka Danica Grujičić pružila podršku Mileni Radulović (FOTO)

Ovo priznanje mlade glumice, kao i priznanje još nekoliko devojaka koje su takođe otkrile šta su preživele od strane nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića, podiglo je celokupnu javnost na noge.

Ogromna podrška mladim devojkama neprestano navire. Gotovo svi su osudili ovaj postupak Miroslava Aleksića i uputili reči podrške Mileni i ostalim devojkama.

Pročitajte još: Ovo je inspektorka Vesna Gašić Stojković koja je pomogla Mileni Radulović (FOTO)

Brojne javne ličnosti, kolege glumci i prijatelji su rečima podrške stali uz ove devojke, a među njima je i pevačica Ana Nikolić, koja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju uz opis:

- Ne poznajem lično ovu mladu damu... Imaš svu moju podršku... Dosta je bilo tišine! - napisala je Ana.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas