· · Komentari: 0
INSTAGRAM

Imate loše slike i malo PRATILACA? Nije ni čudo, sigurno pravite ove GREŠKE

Leto je najlepši period godina kada se na društvenim mrežama naprave najbolje fotorgafije. Evo nekoliko saveta

1594298340_FashionByAlly.PNG
Foto: FashionByAlly

Lepe fotorgafije su stvar prakse i bezbroj pokušaja dok se ne pronađe najbolji ugao.

Pročitajte još: Zaboravite na SELFI! Niste u trendu ako ne radite OVO

1. Kupaći kostim

Mnogima je neprijatno da se slikaju u kupaćem kostimu, a za to postoji nekoliko rešenja. Prvo je dobra poza, jer u sedećem položaju se vidi manje nego kada se stoji.

2. Ne pokrivajte lice

Fotografije na kojima je devojka sakupljenih nogu, stalno se slika sa leđa, krije se iza stvari i slične slike koje se mogu videti na društvenim mrežama, šalju pogrešnu poruku. Slika na kojoj se pokrije lice ljudima šalje poruku da je, verovatno, reč oružnoj devojci.

3. Koristite marame

Pošto su jeftinije od haljina stvaraju utisak različite garderobe, a slici mogu da donesu nove boje. Odlične su na vetru, a kada se vidi manje onda fotografija postiže - više. Fotografija na kojoj se cvetom pokrije deo tela zanimljivija je od one na kojoj je sve jasno i sve se vidi.

Vodite računa o svetlu! Važna je i pozadina!

4. Nađite najbolje svetlo

Isto mesto izgleda potpuno drugačije u različitim periodima dana. Najbolje slike se prave ujutru i pred sumrak. Tačnije, treba tražiti "meko" svetlo. I danju, pa i u podne može da se napravi lepa fotografija ukoliko postoji refleksija vode koja će osvetliti lice.

Pročitajte još: GOLIŠAVE slike na INSTAGRAMU kako biste privukli pratioce? Proverite da li ova TAKTIKA radi

5. Pozadina je važna

Ukoliko nosite šarenu haljinu tražite neutralnu pozadinu. Veoma je važno šta se nalazi iza vas. Uvek dobro pogledajte šta će se naći na slici, jer sitnice čine uspešne gotografije. Garderobu uvek uskladite sa pozadinom i obrnuto.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.