· · Komentari: 0
FLEKE

Imate MRLJU od pudera? Brzo otvorite MUŠKI neseser!

Veoma je ružno kada žena na okovratniku ima mrlje od pudera, a ne uklljaju ih obično deterdženti.

I devojci koja svakodnevno na lice nanosi puder može da se dogodi da kada skida bluzu na materijal nanese fleke.

Pročitajte još: Danijeli je dosadilo njeno lice, pa je NAPRAVILA NOVO: Sada svi odlaze kod nje i traže ZA SEBE (FOTO)

Youtube/ screenshot Shonagh Scott

Svakom ko je pokušao da sa odeće skine fleke od pudera dobro je poznato da je to težak posao. Pranje stvari, naročito belih u mašini najčešće ne pomaže.

Postoje dva odlična načina kako da se skinu. Probajte ih!

Prvi način je tečni deterdžent za sudove.

Prvva je tečni deterdžent za sudove. Na fleku se direktno nanese nekoliko kapi. Deterdžent se prstom razmaže po fleki i onda ispere vodom.

Youtube/ screenshot Shonagh Scott
Ako sa belih stvari neće da skine deterdžentom, evo sredstva koje sigurno pomaže!

Sa belih stvari je naročito teško skinuti fleke od pudera, a u slučajevima kada sapun i deterdžent ne mogu da ih uklone, pomaže nešto drugo!

Pročitajte još: Pogledajte TRIK kako da vam INSEKTI ne upadaju u piće dok se odmarate u bašti

Pena za brijanje se nanese na isprljani deo. Ne štedite na peni ukoliko je fleka velika, oko celog okovratnika. Istrljajte fleku suvom krpicom, ostavite da odstoji desetak minuta, a zatim isperite vodom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.