Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

"Impresivno koliko je grozna": Roditeljima je saopštila da je otkazala svadbu, a onda je uradila nepromišljen potez

Jedna mlada dva dana pred venčanje saopštila je svojoj porodici da je otkazala venčanje

1617891682_pexels-alexandr-podvalny-341372.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Žene umeju na svakakve načine da izmanipulišu situacijom, kako bi došle do cilja. To je slučaj i sa jednom mladom, koja želela da od svojih roditelja dobije 10.000 funti za troškove svadbe, a potom im saopšti da je istu i otkazala.

Proćitajte još: Žena sa NAJDUŽIM NOKTIMA na svetu skratila ih prvi put nakon 30 godina (VIDEO)

Naime, devojka pod imenom Karen, pozvala je svog brata dva dana pred venčanje kako bi pokušala da dobije pare od njega.

- Platila sam avans za salu, fotografa, hranu, cveće i di džeja, ali nism znala da moram da isplatim pun iznos na dan venčanja, mislila sam da mogu to kasnije - rekla je bratu kako bi ga zamolila da joj pozajmi 10 hiljada funti, ali je on odbio. Brata je pozvala jedna od deveruša i rekla da je venčanje otkazano. Ipak, godinu dana kasnije, Karen je objavila fotografiju, kojom je zapravo razotkrila sebe. 

- Godinu dana kasnije na Fejsbuku je postavila sliku "Srećna prva godišnjica. Ne mogu da verujem da je prošlo već godinu dana. Ispostavilo se da je Karen zvala porodicu da uzme novac za venčanje, a onda ga navodno otkazala, Njen brat, baka i pojedini članovi porodice nisu bili pozvani. Deset godina kasnije još uvek je ljuta na njih jer nisu želeli da joj pozajme pare.

- Impresivno koliko je grozna - samo su neki od komentara korisnika Redita.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas