Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNI METODI LEČENJA

Instant lek u pravi čas: Oblog iz kućne radinosti rešava BOL U UHU u samo nekoliko minuta

Povišena temperatura, stalni bol u uhu i infekcija koja dalje stvara mnogo veće probleme, ovo su samo trenuci kada je potrebno da posegnete za ovim kućnim preparatom

1600456595_bol-u-uvetu.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bol u uhu, infekcije uha ili povišena temperatura usled upale u uhu su grozna iskustva, posebno za decu, koja izazivaju neprijatne bolove, nervozu i dalje mogu prouzrokovati veće zdravstvene probleme.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Donosimo vam jako jednostavan prirodni preparat, koji možete napraviti sami u svojoj kući jer će vam trebati samo čarapa i nešto soli. Prednost ovakvog sredstva alternativne medicine je znanstveno dokazana, bez imalo sumnje.

Pročitajte još: Pronađite pravu NIJANSU PUDERA za vaš ton kože

So zadržava toplinu zbog minerala prisutnih u njoj, pa u kombinaciji sa povišenom temperaturom možete smanjiti bol dok se organizam ne obrani od infekcije. Sledite jednostavna uputstva i uverićete se sami da će lečenje ušnih infekcije u budućnosti biti mnogo jednostavnije.

Ovaj preparat neće vas izlečiti trajno, ali će trenutno ukoniti bol dok ne odete kod lekara!

Za pripremu ovog preparata potrebna vam je jedna veća šoljica morske soli. So mora biti krupna, jer će se u suprotnom so rasuti iz čarape, ali i morska jer u suprotnom neće biti pravog efekta.

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Potrebno je da samo uzmete tiganj i najpre ga zahrejete na ringli na srednjoj temperaturi, najviše pet minuta. Stavite u tiganj morsku so i zagrejte je nekoliko minuta, pa je i protresite kako bi se ravnomerno zagrejala. Grejte je dok ne bude jako topla, ali ne vruća na dodir.

Pročitajte još: Ovih 5 PLASTIČNIH STVARI ne morate da koristite: Nađite im zamene, sačuvajte ZDRAVLJE i PLANETU

Stavite krupnu morsku so u čarapu i zavežite čvor na vrhu da ne izađe. Stavite čarapu na tiganj i  zagrejte je. Budite pažljivi da je ne pregrejete, da ne biste opekli sebe ili nekoga drugoga. 

Stavite čarapu na bolno uho i osetićete se bolje za nekoliko minuta.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas