Oglas
· · Komentari: 0
KOSA

Iskoristite praznik i napravite masku za brži rast kose (RECEPT)

Da biste osvežili kosu i podstakli na rast, probajte sa prirodnim rešenjima, jer hemija samo može da odmogne.

1619524558_Kosadepozit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Sa prolećem kosa pojačano opada, a mi obično želimo da nam baš tada naraste, da bude bujna i lepa, jer smo konačno skinuli kape.

Pročitajte još: Posle kiše dolazi DUGINA haljina, jer "srećni print" savršeno stoji svakoj ženi (FOTO)

Preporuka je da kupite ricinusovo ulje, pošto ono održava zdravlje temena i savršeno odgovara onima koji imaju suvu kožu plus perut. Pomaže u tretiranju oštećenih delova na kosi i potpomaže rast, jer je bogato proteinima. Budući da je vrlo gusto, potrebno je da ga razblažite uz pomoć jajeta, koje sadrži vitamin B7, a on hrani kosu.

Pomešajte dve kašike ricinusovog ulja i jaje.

Pročitajte još: Sve oči bile su uprte u ZENDAJU: Ušetala je u Valentino žutoj haljini, a vrat je krasila orglica od 6 MILIONA DOLARA! (FOTO)

Pomešajte dve kašike ulja sa celim jajetom, umutite i smesu umasirajte u teme, a zatim na ostatak kose. Ostavite da deluje pola sata (najbolje je da kosu prekrijete peškirom ili folijom) i onda isperite hladnom vodom.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: DVE boje su KRALJICE sezone: Zavladala je žuta, a druga je...

Ako ovo budete praktikovali dvaput nedeljno, ubrzo ćete videti rezultate. Kosa će vam biti mekša, sjajnija, duža i neće biti naelektrisana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas