Oglas
· · Komentari: 0
PRSTI

ISKRZANI, žuti, jednom rečju, načisto PROPALI: 5 minuta za 5 koraka do NOKTIJU koje je uništilo leto!

Voda i nalakirani nokti se baš i ne vole, pogotovo ako je reč o slanoj, morskoj ili hlorisanoj iz bazena.

1599222408_pexels-photo-887352.jpeg
Foto: Peksel
Oglas

Ipak, vi biste pošto-poto da vam ruke izgledaju lepo i prilikom plivanja i sunčanja, a ne da vam se ljušte ostaci laka kad god izađete iz vode.

Predlažemo vam pet koraka kojima ćete produžiti vek trajanja laku.

Čišćenje: Pre mazanja laka neophodno je da nokte dobro operete sapunom i toplom vodom, a možete ih premazati i sa malo sirćeta, koje će odlično ukloniti svu nečistoću sa njih.

Baza: Nakon toga namažite bazu, odnosno providni sloj koji ima ulogu zaštite nokta od laka, sprečava ga da požuti, ali pomaže i u produžavanju trajanja boje koju ćete potom naneti.

Posvetite se noktima posle leta Foto: Depozit

Mažite dva sloja: Kada se baza osuši, preko nje nanesite tanak sloj laka u boji, sačekajte da se dobro osuši, pa namažite još jedan.

Zaštita: Kada se lakovi osuše, preko njih namažite top coat, odnosno završni, bezbojni sloj. NJegova uloga je da maksimalno produži dužinu trajanja laka, jer ga štiti od spoljnih uticaja.

Pročitate još: POSTUPAK JE JEDNOSTAVAN: Evo kako da vratite BELINU NOKTIMA koji su požuteli

Hladna voda: Ne, nismo izmislili toplu vodu, ovo zaista pomaže! Kada vam se nokti potpuno osuše, stavite ruke u hladnu vodu, na pola minuta, a ona će dodatno učvrstiti sve slojeve laka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas