Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Ispovest koja je šokirala Tik-Tok: Devojka otkrila da joj je starija sestra zapravo majka (VIDEO)

Devojka ispričala neverovatnu životnu priču

1614271519_devojka.jpg
Foto: YouTube printscreen /Mini Entertainment
Oglas

Karol Lu, devojka koja je odlučila da u Tik-Tok izazovu ispriča pojedine laži iz svog života, šokirala se saznanjem da joj je starija sestra, zapravo majka.

Pročitajte još: Da li i vi ceo život POGREŠNO nanosite maskaru?! Pogledajte jedan POTEZ koji će vam olakšati život (VIDEO)

Naime, njena porodica živela je u 90-ih godina u Poljskoj, koja je važila za ekstremno konzervativnu zemlju, pa su Karolini baka i deka, trudnoću svoje ćerke morali da skrivaju od javnosti.

Snimak koji je za veoma kratko vreme, pregledan skoro četiri miliona puta, napravio je pravu pometnju, kada je Lu ispričala, kako su njeni navodni roditelji često bili odsutni zbog posla, dok je ona bila mala, pa su je uglavnom čuvali brat i najstarija sestra, koja je od nje bila starija punih 16 godina.

- Nikada nismo bili baš bogati. Kada sam sa 13 godina rekla da želim profesionalnu kameru, roditelji su mi odgovorili da ću morati sama da zaradim za nju. Sestra je pitala svoga tadašnjeg dečka da li može da mi nađe neki posao na svojoj farmi.

- Neko vreme sam tamo radila, a onda me jedne noći nazvao njen, tada već bivši dečko i rekao da će mi otkriti tajnu koja će moj život okrenuti za 180 stepeni. Čak i pre nego što je to  rekao, ja sam imala predosećaj neki da će to izgovoriti – moja starija sestra zapravo je moja majka - rekla je Lu.

- Jednom smo u školi imali lekarski pregled, a vodila me prava mama, tada još uvek za mene starija sestra. Na mojim dokumentima pisalo je moje ime i prezime, a pod imenom roditelja stajalo je njeno. Kada sam je pitala zašto je to tako, rekla mi je da je verovatno došlo do neke pogreške - prisetila se Lu i kaže da joj je već tada postalo sumnjivo.

Pročitajte još: Svi smo čuli za sok od CELERA, a da li znate koje su njegove zdravstvene koristi?

Karol je planirala da sakrije od poodice da zna istinu jer je htela da vidi, do kada će je lagati, ali nakon samo nekoliko nedelja priznala je sestri, odnosno majci, da sve zna, iako je i dalje osetljiva tema, ali su odlučili da krenu dalje i ne dopuste da to utieče na njihov odnos.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas