· · Komentari: 0

Ispovest prevarene žene: "Moj muž je imao aferu i to je najbolja stvar koja mi se dogodila"

Ona je posle nekoliko godina braka shvatila da je njen muž drugačiji.

1612259080_Depositphotos_243471800_xl-2015.jpg

Kada je Adaeze Čivoko (40) otkrila da je suprug Josef vara, izbacila ga je. Ali ispostavilo se da je to bila dobra stvar. Držeći telefon u ruci ona je čitala poruke od kojih joj srce preskakalo. Pronašla je dokaz - čovek koga neizmerno voli je vara. Izbacila je iz kuće čoveka sa kojim je živela godinama. Svet joj se srušio.

Pročitajte još: Svi su se bojali ćutljivih BLIZNAKINJA, uništavale su sve što dotaknu, a kraj je bio MONSTRUOZAN

U leto 2005. zatrudnela je. U oktobru se se venčali gde su se zavetovali jedno drugom na večnu ljubav. Naš sin Džošua rođen je 5 meseci kasnije.Imali smo lepih trenutaka, vremena kada smo dugo putovali na selu, svi troje, srećni zajedno.

Poznanstvo
Upoznali su se u septembru 2001 godine. - Nisam tražila vezu, ali on je bio drugačiji. Bio je tih i stidljiv, pravi džentlmen i srećno smo se zabavljali četiri godine. Učinio je da se osećam kao jedina žena na svetu - rekla je Adaeza.

Radeći kao obezbeđenje, Jozef je uvek bio van kuće, a čak i kada je bio kod kuće, nismo bili bliski.

- Beskoristan si - prebacivala bi mu ona kad ga nikad nema.

- Naš seksualni život se proredio, al se nije potpuno prekinuo. U jesen 2008. g, kada sam drugi put ostala trudna, osetila sam da je nešto drugačije. Svakodnevno smo se svađali. Onda bi on uveče otišao od kuće, a ja bih ostala sama u svom svetu.

Pročitajte još: Bila je fatalna, radila je za dve države, a evo kako je završila poznata špijunka

Ona je primetila da je njen muž drugačiji već neko vreme:

- Primetila sam da je Jozef non-stop na telefonu, i znala sam da se nešto događa. I pored toga što je voleo naše dvoje dece, on je postajao sve povučeniji i depresivniji, smršao je i bio je iscrpljen. Retko kad smo bili intimni.

- Jednom prilikom sam mu tražila da mi da telefon kako bih uzela broj jednog rođaka. Brzo listijući poruke videla sam jednu poruku koja me je zaintrigirala. Videla sam da se dopisuje sa nekom ženom. Razmenjivali su romantične poruke, pune ljubavi i nežnosti, dogovarali su vreme za sledeći susret. To je očigledno trajalo neko vreme. Upoznali su se na poslu. Besno sam odgovorila toj ženi: "Uništila si nam porodicu", a dobila sam odgovar da to nije njena stvara. Pošto se neko vreme nisam vraćala, Josef je pošao da me pronađe i tada sam mu sve rekla. Ništa nija poricao. Posvađali smo se i on je nakon toga napustio kuću.

Pročitajte još: Nataša provodi vikende u kući svog OTMIČARA, čisti je i posprema i posle UNIŠTENOG DETINJSTVA

Posle njegovog odlaska Adaeza je bila u haosu. Čovek koga je volela prevario ju je i napustio. Imali su trogodišnje dete i malu bebu. 

Kasnije, samo su se dogovarali oko dece i njihovog viđanja. U proleće, ona je dobila poziv od savetnika kome se Jozef obratio. Rekao je da je video mnoge muškarce koji su varali, ali da Jozef nije takav. Ona je duboko u sebi znala da je to tačno. Vremenom je bes utihnuo i ona je pomislila da to mogu da prevaziđu. Sledećeg dana je Jozef došao i ispričao sve. Rekao joj je da će učiniti sve kako bi spasio brak.

Pročitajte još: Roditelji, OPREZ: Dečak (2) preminuo jer je pojeo stvar koju svi imamo kod kuće (VIDEO)

- Odlučila sam da mu pružim tu šansu, ali pod jednim uslovom: da ne se ne vraćamo na staro, htela sam da počnemo od nule. Prvi put smo znali šta želimo. Sve smo napisali u bračnom ugovoru i potpisali se. Taj papir je posao osnova našeg zajedničkog života. Bila sam duboko povređena, ali je uspeo da povrati moje poverenje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.