Oglas
· · Komentari: 0
STIL

ISTANČAN UKUS: Dame u zrelim godinama ove SITNICE morate da posedujete

Kada se približi zrelom dobu, svaka dama bi trebalo da je razvila svoj jedinstven stil.

1600330859_Depositphotos_3186721_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

On se odnosi na način njenog oblačenja, izradu frizure, šminkanje i druge sitnice koje izgled jedne dame čine kompletnim. Osećaj za modu je onaj koji sazreva sa godinama i kada se osvrnete za sobom, verovatno se sećate svih oscilacija u oblačenju tokom godina. Ali ta vremena su prošla, jer sada u zreloj dobi nema razloga zbog kog bi nosili bilo šta drugo osim onog u čemu se osećate i izgledate kao milion dolara.

Imajući to u vidu izdvajamo ovom prilikom sitnice koje trebaju svakoj dami u zrelim godinama, kako bi se osećala zadovoljno i izgledala savršeno u svakoj prilici.

PERSONALIZOVANA FUTROLA ZA TELEFON

Iako je u moru futrola za telefon lako pronaći lepu boju i dizajn, kao zrela osoba sigurno želite određenu vrstu nadogradnje u ovom pravcu. Elegantni crni okvir na kom je monogram, savršen je za razlikovanje vašeg telefona od ostalih kada se nađete u društvu.

Pročitajte još: Svi joj se RADUJU, a nemaju STRATEGIJU, pa se pitaju GDE sam ŽURIO?

Foto: Depozit

ODVAŽNE RAVNE CIPELE

Mada ravne baletanke spadaju u vrstu obuće koju možete nositi svaki dan i u najširem obimu prilika, ako želite da istaknete svoj stil i – začinite svoju pojavu, trebaće vam odvažne ravne cipele. Birajte jednobojne sa upečatljivim dodatkom.

NEŽNA ŠAL – MARAMA OKO VRATA

Kad nastupi hladnije vreme, svakoj dami koja drži do svog izgleda trebaće nešto da je greje u predelu vrata, a tada na scenu stupaju mekani šalovi – marame koje poput ćebenceta možete da ogrnete, bilo da nosite jaknu ili kaput.

Pročitajte još: STARIJI su SREĆNIJI od mladih, jer znaju OVO

ŠIK ZIMSKA KAPA

Možda niste najveći ljubitelj ovog aksesoara ali kada se temperature spuste zaista nisko, trebaće vam nešto mekano i toplo da prekrije vaše promrzle uši i čelo. Stilske kape su dodatak koji je savršen za hladne jesenje i zimske dane.

Foto: Depozit

NAOČARE VELIKIH OKVIRA

Pravi par naočara jasan je pokazatelj istančanog ukusa, a jedna dama zrelije dobi zna kakve naočare treba da traži i kada da ih nosi. Naočare velikih okvira sa tamnijim staklima su bezvremenska varijanta.

Pročitajte još: Šest SAVETA koji će vam pomoći da doživite STOTU

PAR DIJAMANTSKIH MINĐUŠA

Bez obzira na godine nikad ne možete pogrešiti ako svoju pojavu ukrasite parom dijamantskih minđuša. Male, diskretne ali dovoljno upečatljive one će ostaviti jasan utisak o vama na svakog sa kim dođete u kontakt.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas