· · Komentari: 0
ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE

Istopite salo sa stomaka uz pomoć samo dve namirnice i PONOSNO OBUCITE BIKINI

Zaboravite na skupe laserske tretmane za oblikovanje tela

1624484058_chia-lemonade-2294518_640.jpg
Foto: Pixabay

Skupi tretmani ubrzanog oblikovanja tela staju i do nekoliko stotina evra, a ono što je najznačajnije je činjenica da su rezultati trenutni i da dugotrajnih efekata ustvari i nema. Mnogo bolje rešenje dolazi od kombinacije dva jednostavna sastojka iz prirode, u koji se kunu sve manekene i nutricionisti. 

Pročitajte još: Tanja Savić konačno je vratila decu u Srbiju, a ovaj najemotivniji trenutak promakao je svima (VIDEO)

Naime, prema tvrdnjama vodećih stručnjaka u oblasti zdrave ishrane, dva sastojaka koji mogu biti od velike pomoći u gubljenju neželjene masnoće su čija semenke i limun, od kojih se pravi svojevrsan šejk koji će vam pomoći u oblikovanju stomaka. 

Čija semenke i limun

Limun generalno karakteriše malo kalorija, a reč je o odličnom sredstvu za eliminaciju masti i istovremenom antivirusnom delovanju.

Čija semenke predstavljaju prirodni antioksidans i vrlo su bogate vlaknima zbog čega se toksini lakše eliminišu. Za pripremu vam je potrebna 1 kašika meda, 1 kašika čija semenki, 1,5 čaša vode i sok od limuna.

Pročitajte još: Miloš Biković na teškim mukama: Pogledajte ko mu zadaje ozbiljne probleme (VIDEO)

Priprema se na način da se čija semenke prvo potope u vodi, a nakon sat vremena je vodu potrebno izmešati zajedno sa čija semenkama i sokom od limuna. Za mešanje je najbolje koristiti blender. U tu smesu dodajte i kašiku meda i pijte napitak svako jutro, a po želji i tokom dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.