Oglas
· · Komentari: 0
trend

Istorijski modni detalj se vratio: Zašto su PUF RUKAVI nezaobilazni ove sezone? (FOTO)

Puf rukavi su se konačno vratili!

1626677727_Depositphotos_250859746_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

NJihovo postojanje seže duboko u istoriju kada su bili obavezan deo svake haljine i košulje, a onda ih je moderna istorija na neko vreme zaboravila.

Puf rukavi, trend se vratio

Setimo se venčanice princeze Dajane koja kao glavni detalj im baš puf rukave. Kasnije su ih tokom kasnih 80-ih i 90-ih ponovo nosile brojne ličnosti.

Pročitajte još: Omiljene SANDALE najmoćnije žene u svetu mode: Ana Vintur ih nosi od 1994. godine, model koji svako treba da ima! (FOTO)

Nekada su bili trend, a sada konačno postaju očekivani klasik.

Daće posebnu notu svakom stajlingu i privući pažnju na ruke i deo oko vrata. Ukoliko želite da postignete romantičan stajling puf rukavi uz midi dužinu haljine nezaobilazni su ove godine. Takođe majice ili košulje sa ovih detaljem možete da nosite uz klasične farmerke, ali i plisirane suknje.

Pročitajte još: Kendal Džener ponela stajling koji je zbunio svet: Da li ste videli veću TORBU?

Uz cvetni dezen izgledaće posebno zanimljivo, a ukoliko takvu majicu uparite sa popularnim širokom farmerkama sigurno ćete biti primećeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas