· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

"Lekovito je biti Dijana Erski": Iva Štrljić o ulozi u popularnoj seriji i o tome zašto modna kreatorka uvek nosi samo jednu rukavicu (VIDEO)

U "Podcast-u sa Natalijom" glumica Iva Štrljić otkrila je kako je na nju uticala uloge modne kreatorke Dijane Erski, ali i zašto njen lik uvek nosi samo jednu rukavicu.

1616769218_iva-stljic.png
Foto: Printscreen / Instagram / ivastrljicofficial

Glumica Iva Štrljić bila je gost kod Natalije u emisiji "Podcast" gde je govorila o zapaženoj ulozi Dijane Erski.

Serija je počela da se prikazuje 2020. godine i od tada je prikupila broje gledaoce i veliki publicitet. Iva je otkrila da je sada na ulici svi prepoznaju i da joj se čak obraćaju imenom lika:

- Deca mu se obraćaju sa Dijana, oni trče da se slikaju, obožavaju Dijanu Erski...Nisam sujetna i znam da su oni mene upoznali kao Dijanu Erski. Ono što je nama obezbedila ova serija je to da smo mi sebi obezbedili publiku za narednih 50 godina - rekla je Iva.

Pročitajte još: "Dva uplašena i nezaštićena muškarca nikada ne treba da šetaju sama po groblju": Jelena Karlueša žestoko odgovorila na optužbe (FOTO)

Iva ističe da ono što joj je najzanimljive je to da najmlađi, deca od 4-5 godina, vole seriju:

- NJima je to nešto zanimljivo u okviru tog lika - valjda što ima jednu rukavicu, šareno je obučena, smeje se stalno, brzo priča, ima neku nezaustavljivu energiju i to deca vole. I oni kada me sretnu, obavezno mi priđu i pitaju me da li bi htela sa njima da se slikam.

U razgovoru sa Natalijom, ona je otkrila i o čemu je razmišljala kada je tek dobila scenario u ruke:

- Na samom kastingu, kada sam dobila scenu koju treba da odigram za kasting - a to je bila scena sa proslave kada je prvi put ugledala Ivana, kada priča sa Adom kakav je taj muškarac kojeg je ugledala - ja kada sam pogledala to i znala sam: Ja ću sigurno dobiti Dijanu...Neko drugi bi možda Dijanu video kao samo jednu ženu koja voli da ogovara uvek, koja voli da kaže više nego što treba, ali pošto sam od onih glumaca koji vole da odbrane svoj lik, Dijana nije neko ko voli samo da ogovara, ona je prvo jedan laf, ona i kada ogovara ona je ljudima simpatična i to zato što način na koji ona to radi je veoma šarmatan...Čitajući scenario shvatila sam da je to žena koju ništa posebno ne uzbuđuje, ona je puna samopouzdanja, i kada ima razloga za to i kada nema - objašnjava glumica.

Pročitajte još: Praznina i bol: Pet godina od smrti Marinka Madžgalja

Iva je liku Dijane Erski podarila svoj temperament

Glumica u razgovoru kaže da je i lekovito biti Dijana:

- U stvari je lekovito biti Dijana. Ja nisam to što je ona, a u stvari je sjajna prilika 5 dana, koliko snimamo, biti takav neko: šta god da joj kažete ona pukne od smeha, vi je uvredite - ona se smeje, nastavlja dalje. Ona me je naučila koliko je mudro ne mariti za bilo šta što ti neko kaže, i koliko je važno verovati u ono što samo ti misliš da je istina - rekla je u razgovoru Iva.

U razgovoru je otkrila zašto Dijana uvek nosi samo jednu rukavicu koja je svima interesantna:

- Dijana Erski je modni kreator, ona mora da ima nešto specifično, nešto što je deo njenog stila. Razmišljala sam da li da ima neki fascinator na glavi, neki šešir, ali nije pametno stalno imati nešto na glavi jer glumcu mora da se vidi oko, ne sme ništa da skreće pažnju. I, dođem na prvi dan snimanja, obuče me kostimografkinja i kaže mi: "Mogla bi uz ovu kombinaciju da imaš samo jednu rukavicu", i ja kažem: "Dijana Erski će uvek imati samo jednu rukavicu!" I od tad Dijana ima samo jednu rukavicu - objasnila je glumica.

Ceo intervju možete pogledati klikom OVDE.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.