Oglas
· · Komentari: 0
GLUMICA

Izazov "nosite stare stvari" prihvatila i Džesika Alba: Danas nosi haljinu staru 10 godina (FOTO)

Posle troje dece i mnogo uloga, Džesika Alba je obukla haljinu staru deset godina!

1617706695_Jesika.PNG
Foto: Instagram/ screenshot jessicaalba
Oglas

Džesika Alba (39) i suprug Keš Voren (42) proveli su lep Uskrs na farmi sa troje dece Onor (12), Heven (9) i Hejz (3), a njihova zajednička slika raznežila je pratioce.

Pročitaje još: NEVEROVATNA priča o ambasadoru Mijatoviću: Kako je vidovnjakinja u Londonu PROREKLA zlu sudbinu SRPSKOG KRALJA

Međutim, daleko zanimljivija je bila fotografija koju je objavila pre samo nekoliko sati. Reč je slici na kojoj nosi haljinu staru deset godina, a uporedo se može videti i kako joj je stajala pre jedne decenije.

Pratioci su oduševljeni njenim izgledom i što propagira "normalizovanje garderobe"

- Evo mene u istoj haljini, hvala "Pradi" što me je obukla pre jedne decenije za premijeru "Dana zaljubljenih". Osećala sam se tako zahvalnom i srećnom što je neko nešto uradio za mene. Sačuvala sam haljinu do danas. Uvek je dobro vreme da se nešto proslavi - napisala je Džesika.

Zanimljivo je da su pratioci oduševljeni starom haljinom, ali ne zato što joj savršeno stoji. Naime, poznate ličnosti su pokrenule izazov "stara haljina" čiji je cilj ne samo da pokaže da im stara haljina i dalje lepo stoji, jer se nisu ugojile, već i da treba nositi staru garderobu.

Pročitajte još: Seka Aleksić ponela frizuru 80-ih: Prolećni trend broj jedan kada je reč o kosi (FOTO)

- Hvala ti što činiš da se normalizuje nošenje garderobe u ovim kriznim vremenima -. napisao je jedan pratilac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Zanimljivo je što Džesika podjednako prelepo izgleda u glamuroznim haljinama, kao i običnoj garderobi, pa je na slici sa porodicom jednostavno - blistala.

Pročitajte još: Široke nogavice i roze torba: Kako je Anastasija Ražnatović iskombinovala sve prolećne trendove (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas