· · Komentari: 0
SAVET

Izbelite zube pomoću OVE namirnice! Mrlje za zubima će nestati, a dah će biti svežiji

Rezultati će biti vidljivi odmah.

1624465969_woman-2094172_1920.jpg
Foto: Piksabej

Umesto profesionalnog izbeljivanja zuba, isprobajte ovaj narodni recept sa namirnicom koju svi imaju kod kuće - nećete imati šta da izgubite, a rezultati će vas iznenaditi.

Tajna je u jabukovom sirćetu. U pitanju je namirnica koja ne samo da izbeljuje zube već sa njih skida vidljive mrlje, čak i one od duvana, a pritom osvežava dah.

Pročitajte još: Ove namirnice sprečavaju pojavu karijesa

Ipak, zbog svoje jačine, jabukovo sirće ne sme se koristiti koncentrovano, već razblaženo - jednu supenu kašiku potrebno je rastvoriti u čaši vode.

Izbelite zube sa jabukovim sirćetom na sledeći način:

Prvo uzmite manji gutljaj dobijenog rastvora i njime dobro isperite usta, pa ispljunite. Potom, umočite u čašu četkicu, pa istrljajte zube kao da ih perete pastom. Još malo ispirajte usta tečnošću i na kraju dobro isperite vodom.

Pročitajte još: TRI dana su dovoljna da se ne peru ZUBI i razvije infekcija desni!

Već nakon prvog puta, primetićete da su vam zubi belji, a dah svežiji.

Ovaj tretman za izbeljivanje zuba koristite najviše jednom u dva dana, kako ne biste agresivnim trljanjem četkicom oštetili zubnu gleđ.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.