Oglas
· · Komentari: 0
ČAKRE

Izlečite ČAKRE pomoću ovih ČAJEVA! Podignite nivo energije celog organizma (FOTO)

Pročitajte koji čaj treba da pijete za svaku od sedam čakri.

1620652080_cup-829527_1920.jpg
FOTO: pixabay
Oglas

Čakre su energetski centri koji suptilne energije usmeravaju po celom našem telu preko energetskih kanala.

Svaka čakra oscilira u osnovnoj boji u skladu sa svojim zadatkom i odnosi se na određene organe i delove tela.

Čajevi su prirodan način da vratite čakre u balans i podignete nivo energije.

U telu imamo sedam čakri i ukoliko se neka od njih poremeti, to ćete osetiti u svakodnevnom životu. Konstantno ćete biti umorni ili neraspoloženi. Takođe, kad ja čakra van balansa, to može da bude praćeno i bolešću.

Pročitajte još: ŽELATIN je prirodan KOLAGEN koji obnavlja kosti, zglobove i vezivna tkiva! (VIDEO)

Ukoliko ste primetili da se nešto dešava sa vašim telom, razmislite odakle dolazi ta blokada i poslužite sebi neki od ovih čajeva kako biste vratili organizam u balans.

Korenska čakra

Odnosi se na ove delove tela: kosti, kičmu, zube, nokte, debelo crevo, arterijsku krv, mišiće, nadbubrežne žlezde, slezinu.

Čaj: Koren maslačka ili đumbir.

Sakralna čakra

Odnosi se na ove delove tela: telesne tečnosti (limfu, znoj, želudačne sokove, spermu, urin, suze), jajnike, polne žlezde, testise.

Čaj: Hibiskus ili cvetovi kalendule.

Pročitajte još: HIDROKOLON terapija - čisti sve TOKSINE nakupljene u vašem telu! (VIDEO)

Čakra solarnog pleksusa

Odnosi se na ove delove tela: stomak, jetru, slezinu, žučnu kesu, sistem za varenje, vegetativni nervni sistem, pankreas.

Čaj: Ruzmarin.

Srčana čakra

Odnosi se na ove delove tela: srce, cirkulaciju, grudnu žlezdu, kožu, šake.

Čaj: Glog.

Grlena čakra

Odnosi se na ove delove tela: štitnu žlezdu, vrat, grlo i vilicu, bronhije, gornji deo pluća, jednjak, glasne žice.

Čaj: Crvena detelina.

Pročitajte još: Da li ste znali da previše NIZAK UNOS MAGNEZIJUMA značajno povećava rizik od DIJABETESA? Evo kako da to sprečite...

Čakra trećeg oka

Odnosi se na ove delove tela: hipofizu, centralni nervni sistem, lice, nos, uši, oči, mali mozak.

Čaj: Nana.

Krunska čakra

Odnosi se na ove delove tela: veliki mozak, vrh lobanje, pinealnu žlezdu (epifizu).

Čaj: Lavanda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas