Oglas
· · Komentari: 0
ODMOR

IZUZETNA PONUDA ZA LETOVANJE U BELEKU: 50% popusta za rezervacije određenih termina do kraja maja

Iskoristite pogodnosti

1621939321_GLAVNA-Spice-Hotel--Spa7.jpeg
Foto: Promo
Oglas

Razmakli su se oblaci, nakon dugog čekanja, stiglo nam je sunce i podsetilo nas kako te priželjkivane visoke temperature odmah bude želju za letovanjem. Na sreću, sada je pravi trenutak da se odlučite za rezervaciju turističkog aranžmana. Izuzetna ponuda stiže za jedan izuzetan hotel u Beleku. Za rezervacije do kraja meseca maja, možete iskoristiti čak 50% popusta za letovanje sa polaskom do 06. jula, a u pitanju je Spice & Spa Hotel 5*  .

Foto: Promo

Spice & Spa Hotel 5*  se nalazi svega 2km od centra Beleka, na oko 40km udaljenosti od centra Antalije i 35km od aerodroma u Antaliji. U pitanju je prostran resort, čije spoljno i unutrašnje uređenje odiše orijentalnim stilom. Poseduje svoju, 270m dugu peščanu plažu, na kojoj je besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. 

Foto: Promo

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, po principu samoposluživanja i izbora više jela u glavnom restoranu. Koncept obuhvata glavne obroke – doručak, ručak i večeru, ali i kasni doručak, noćni bife i noćne užine. Osim toga, skoro u svako doba je negde u hotelu, na raspolaganju zanimljiv zalogaj, bilo da je to sladoled ili palačinka, kao i bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje. Pored glavnog restorana, hotel nudi jedan VIP restoran i četiri a la carte restorana (italijanski, turski, azijski i riblji). Tu je i nekoliko barova i jedna poslastičarnica. 

Foto: Promo

LJubiteljima dobrog zalogaja, dakle neće manjkati novih iskustava i uživanja, na letovanju u ovom hotelu, ali još jedna važna grupa, ako ne i najvažnija, biće izuzetno zadovoljna odmorom u Spice & Spa Hotel 5* . Mališani će se radovati akva parku, dečijem bazenu na otovrenom (a postoji i jedan zatvoreni za najmlađe), druženju sa drugom decom u dečijem klubu i na gralištu. Za decu je osmišljen i poseban meni u okviru glavnog restorana. Svi znamo da deca ipak najviše vole da se zabave sa roditeljima, a bilo bi nezamislivo da jedan ovakav resort ne nudi animacije za zajedničko druženje, pa su tu brojni sportski tereni, sportske aktivnosti, živa muzika… Sasvim sigurno će najviše smeha i uzbuđenja biti na toboganima akva parka, kojih je čak 7. 

Foto: Promo

Kad se dobro umore, roditelji mogu iskoristiti čari Spa centra, relaksirati se u sauni ili đakuziju, i na taj način zaokružiti uslugu Spice & Spa Hotel 5*  i uveriti se koliko je sve u ovom hotelu sjajno. 

Foto: Promo

Ovim putem vas i pozivamo da iskoristite neverevotne popuste za rezervacije napravljene do 31.05. za pojedine hotele u Turskoj. Čak 50% su niže cene za aranžmane za hotel Transatlantik Hotel & Spa 5*  u Kemeru, do 19.06 i 45% popusta za hotel Sundance Resort 5* u Bodrumu, takođe za rezervacije napravljene do 31.05. U našoj ponudi su još i aranžmani za Hurgadu  i Šarm El Šeik.  
 

Foto: Promo

Za koju god destinaciju da se odlučite, rezervaciju možete napraviti i online putem našeg sajta, kao i telefonski putem call centra gde će vam se na broj 011 655 78 00 ljubazne kolege javiti i dati sve potrebne informacije.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas