· · Komentari: 0
ISKRENO

"Ja sam jedna srećna starica": Ovako će Eva Ras obeležiti 62 godine glumačke karijere!

Uvek iskrena

1620455584_eva.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Happy

Eva Ras ove godine obeležava čak 62 godine uspešne glumačke karijere i to na najlepši mogući način – snimanjem druge sezone serije „Junaci našeg doba“. 

Pročitajte još: Jelene Đoković u velikoj ispovesti otkrila kako je biti žena Novaka Đokovića: "Ne pokazujem ranjivost

- Ja sam jedna srećna starica, jer Siniša Pavić uvek pronađe mesta za sve – i za starije, i za bebe koje tek što su prohodale. Tako ovih dana snimamo drugu sezonu ove sjajne serije i nekada snimamo od sedam ujutro do sedam uveče. Ništa mi nije teško i uživam – kazala je Eva u emisiji „Kec na jedanaest“.

Gledaocima je otkrila i to da nikada u svom životu nije srela zlog čoveka. 

- Za ovih 80 godina života ja zaista nisam upoznala zlog čoveka. To ne znači da mislim da su svi divni i dobri, i da mi se svi sviđaju. Ali čak i oni koje ne volim su u redu. Samo se meni ne dopadaju. Živimo u vreme kada su intelektualci nikada tupaviji i nikada krvožedniji. Na delu je lov na veštice. I najveća nagrada mi je što sam baš ja vaš sagovornik, a ne ti vajni intelektualci koji mnogo pričaju, a ništa ne kažu – rekla je glumica.

Istakla je i da ne smatra da bi svet trebalo menjati. 

- Potpuno je pogrešno to čemu učimo mlade. Da bi svet trebalo menjati. Svet bi trebalo popravljati. Svakoga dana. I ne čekati da to neko drugi uradi za nas. Nervira me mnogo i kada čujem da su mladi lenji, jer nisu. Ja rano ustajem i kada uđem u prodavnicu oko mene su sve mladi ljudi. Došli su pre mene – kazala je Eva Ras u emisiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.