· · Komentari: 0
tužno

"Ja sam Jovan, imam 11 godina, a moja mama se bavi "onim": rekao je pokazujući srednji prst. Onda mi je zatražio jedno"

Radi se o susretu jednog Beograđanina sa dečačićem za koga je u prvi mah pomislio da je prosjak.

1599908491_person-731165_1280.jpg
Foto: Pixabay

Već par dana društvenim mrežama kruži status koji je raznežio i potresao sve koji su naišli na njega. Radi se o susretu jednog Beograđanina sa dečačićem za koga je u prvi mah pomislio da je prosjak. Međutim, već nakon par rečenica izmenjenih sa detetom, shvatio je da je priča mnogo kompleksnija nego što izgleda u prvi mah.

Opis ovog događaja vam donosimo u celosti:

- Pokušaću da budem tačan u ovoj frapantnoj priči ali ne i kratak, jer ovo sto mi se desilo u zadnjih sat vremena a želim da vam ispričam, to iziskuje. Naime, dok čekam 52. na Zvencu, prilazi mi dečkić onako bojažljivo i nekako sramljivo te me zapita:

- Izvinite čiko, jel bi mogli da mi ostavite malo tog vašeg čokoladnog mleka, znate jeo sam sada picu i žedan sam a nemam više para?!

Gledam i ne verujem, beo, bez akcenta, lepo obučen i obuven, čist i lep crnokosi plavooki mršav dečkić.

- Hoćeš da ti kupim celo čokoladno i još nešto da jedeš?

Pročitajte još: Ako ovako odlazite na SPAVANJE - inteligentniji ste od onih koji rade suprotno

On se nasmeja.

- Pa ako imate para, može ali samo čokoladno, neću više da jedem, pica mi je bila taman, a sad ću da idem da spavam, hvala vam.

Prelazimo do pekare.

- A kako se zoveš i koliko imaš godina? - Pitam ga ja, a on onako sa stavom:

- Ja sam Jovan i imam 11g, mislim imaću za Božic.

Kupim čokoladno i vraćamo se ka stanici.

- Dobro, to je sve ok, ali reci mi šta radiš ovde ovako kasno ili je rano?

Pogledam ga onako malo prekorno.

- Pa, čekam 52. isto ko i vi, ja živim kod Meka na Brdu, jel znate gde je to? Klimnem potvdno glavom.

- A šta ćeš ovde, mali si ti za noćni provod?

Pročitajte još: Jutjuber prikupio TRI MILIONA pregleda za dva sata, a šta je RADIO NA SNIMKU... (VIDEO)

On odpi malo mleka.

Foto: Deposit

- Pa znate kako, ne volim o tome da pričam, ali kada me već pitate evo da vam kazem. Znate,moja mama je ono.

i pokaza mi srednji prst,  - Obično radi na ulici -  zastade i odpi još malo, dok su se meni oči izbečile.

- Zadnjih par dana je bolesna, pa radi kući i večeras ih ima trojicu, pa je bratu i meni dala 300 dinara da idemo do grada i da se ne vraćamo pre 5.

Pročitajte još: MATEMATIKA JE JASNA: Svaki četrnaesti čovek koji je ikada postojao – DANAS JE ŽIV

Ne verujem šta mi dete priča: - Aha, imaš brata, pa gde je on sada?

Slegnuo je ramenima.

- Ma za njega me baš briga, znate, on je stariji ima 14g i u nekom lošem je fazonu, pije pivo, a ja ne volim jer je gorko, a i puši, meni je to totalno bezveze, sto bi neko pušio i ugrožavao svoje zdravlje?!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.