· · Komentari: 0
SRBIJA

Jagma za VAUČERIMA! Prošla godina je bila REKORDNA, a ova će biti SPEKTAKULARNA!

Od trenutka kada su počeli da se izdaju ovogodišnji vaučeri za subvencionisan odmor u Srbiji na šalterima Pošte su redovi!

1610985042_Drina.jpg
Foto: Piksabej

Nema odmora kao u Srbiji - ovako razmišlja ogroman broj naših građana. Oni su požurili da prve dane 2021. godine iskoriste da podnesu zahtev za odmor sa vaučerom.

Pročitajte još: NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO: Noć u "ZATVORU" za 42 evra! Ovo je NAJNEPRIJATNIJI hostel na planeti (VIDEO)

U ovogodišnjoj akciji subvencionisanog smeštaja za odmor u Srbiji, od 1. do 18. januara 2021. godine, od 100.000 vaučera na raspolaganju građanima Srbije, prema preseku na današnji dan u 10.30 časova, u poštama u celoj Srbiji evidentirano je 14.395 prijavaza vaučere - saopštavaju iz Pošta Srbije.

To je 130% više nego 2020. godine!

U poređenju sa istim periodom prošle godine, u ovoj godini zabeleženo veće interesovanje korisnika, jer je prošle godine evidentirano "samo" 6.013 prijava korisnika!

Leskovac rekorder
Prošle godine je svaki deseti Leskovčanin otišao na odmor sa vaučerom! Leskovačka pošta 18.000 lane je primila 5.998 zahteva za vaučere i važi za apsolutnog rekordera!
Pola vaučera preuzeli penzioneri!

Za sada,kao ranijih godina, najaktivniji su najstariji sugrađani –penzioneri, kojih se do sada prijavilo više od 52 odsto ili 7.522 korisnika. Prijavljuju se i zaposleni (31 odsto ili 4.508 prijava korisnika) i nezaposleni sa 13,8 odsto (1.989 prijava).

Pročitajte još: Od MARTA više nema ulaska u avion bez "KOVID PASOŠA"? Evo ko će ga PRVI tražiti

Da podsetimo, lane je do 12. februara podeljeno svih 100.000 vaučera, pa je Vlada odobrila dodatnih 60.000 koji su planuli za dva dana! Samo u jednom danu, 24. februara, podeljeno je 30.483 vaučera! Posle ukidanja vanrednog stanja Vlada je opredelila još 400.000 vaučera i građani su preuzeli više od 100.000.

Lepote Srbije nemaju alternativu Foto: Arhiva Novosti

Prošle godine su najagilniji bili Leskovčani, a ove godine po predatim zahtevima prednjače pošta u Jagodini sa 335 i u Žitorađi  sa 320, pa Bor sa 222 predatih zahteva. Tek posle njih slede Kruševac i  Kragujevac.

Najviše prijava stiže iz Novog Sada, a najviše zahteva stiže u jagodinsku poštu!

Ipak, kada se sabere ukupan broj zahteva najveće interesovanje korisnika zabeleženo je na teritoriji Novog Sada, Pančeva, Beograda i Niša.

Pročitajte još: PUTOVANJA SU KLJUČ SREĆE: Više usrećuju od dana venčanja

Prethodnih godina su svi hteli da idu na odmor u Prolom i Lukovsku banju, a ove godine su i dalje ova dva mesta popularna, ali vlada i veliko interesovanje za smeštaji na Zlatiboru, u Sokobanji i na Divčibarama

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.