Oglas
· · Komentari: 0
nega

Vratiće sjaj: Kako da koristite SIRĆE U SLUŽBI KOSE

Sirće se već odavno koristi za poboljšanje celokupnog izgleda kose, a kosa od njega postaje svilenkasta i sjajna.

1610390758_Depositphotos_53831529_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ono sadrži niz enzima, proteina i probiotika koji vašoj kosi daju jačinu i sjaj.

Pročitajte još: Lepi nokti ne "padaju s neba"! Ove sastojke VEĆ IMATE, poklonite im 5 minuta nege nedeljno

Vraća kosi sjaj

Sirće kosi vraća sjaj tako što uklanja ostatke drugih proizvoda za negu kose. Od njega kosa postaje glatka i svilenkasta, a mnogi stručnjaci tvrde da je odlično i da se rešite zamršene kose. U zavisnosti od vašeg tipa kose, možete da ga koristite do tri puta nedeljno. Ono može izazvati minimalno sušenje kose te se preporučuje da pre korišćenja sirćeta nanesete regenerator. Da biste dobili odgovarajuću smesu za ispiranje kose, pomešajte 230 ml sirćeta sa 460 ml tople vode. Možete dodati i kap vašeg omiljenog esencijalnog ulja te dobijenom smesom isperite kosu.

Foto: Deposit

Čišćenje četke za kosu

Uklonite dlake sa četke. Napravite smesu od sirćeta i vode, u meri 50 : 50, dodajte kap ili dve omiljenog esencijalnog ulja i potopite četku. Ostavite da prenoći. Ujutru četku isperite i spremna je za korišćenje.

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Poboljšava zdravlje vlasišta

Da biste očistili vlasište, poboljšali njegovo zdravlje i rešili se peruti, isperite ga, nakon šamponiranja, mešavinom od 120 ml sirćeta i 460 ml tople vode. U mešavinu možete dodati i par kapi esencijalnog ulja žalfije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas