Oglas
· · Komentari: 0
LEGENDARNI PEVAČ

JEDAN POZIV GA JE SLOMIO Evo kako je Džej plakao kao malo dete uživo u emisiji (VIDEO)

Snimak Džejevog TV gostovanja od pre tri godine ponovo je rasplakao javnost, koja ga deli i komentariše na društvenim mrežama.

1607427176_Capture.JPG
Foto: Youtube printscreen/RTV Pink Official
Oglas

Decenijama unazad mnogi su plakali uz neke od legendarnih, najemotivnijih pesama čuvenog Džeja Ramadanovskog, a pogotovo juče, u nedelju, kada je objavljena vest o njegovoj smrti. Jednom od najcenjenijih pevača narodne muzike na ovim prostorima stalo je srce juče, u 56. godini, zbog čega ne prestaju da plaču mnogobrojni poštovaoci njegove muzike koji se od njega opraštaju i odaju mu počast na najrazličitije načine - preko društvenih mreža, na ulicama Dorćola, gde je odrastao i živeo, u kafićima koje je posećivao...

Džej nije za džabe slovio za jednog od najemotivnijih pevača na našim prostorima - uz njegov glas, emociju i stihove plakale su i veselile se generacije, a koliko je zaista emotivan pokazao je između ostalog i na leto 2017. godine, kada je sa svojom ćerkom Marijom gostovao na Pinku.

Pročitajte još: "Kakvi hitovi, kakvi bakrači": NJih je pokojni Džej NAJVIŠE VOLEO

Ramadanovski je tog 12. jula bio gost Rade Radenović u emisiji "Rada sam", gde ga je iznenadio i u potpunosti razoružao poziv jedne gledateljke koja se najpre obratila njegovoj naslednici.

- Marija, budi ponosna na svog oca, budi srećna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan - izmamila je gledateljka osmeh Mariji, a potom rasplakala Džeja - do te mere, da nije mogao da zaustavi suze.

Pročitajte još: SAHRANA DŽEJA U PETAK: Pevač će počivati pored slavnog GLUMCA

Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem... Ti si naša legenda... Nemojte da mi ga pomerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi Džej, od pesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas... Nemoj Džej, nemoj suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli... Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima! U mom, to znam, ali u mnogim srcima... I budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Džej, dragi Džej... Budi jak! Podigni glavu i samo napred! Molim te, Džej, ne možemo bez tebe! Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smešiš... Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj Džej. Meni sada idu suze... Godine su sve rekle i vekovi će ostati da pričaju o tebi. Tvoje pesme govore, tvoja duša govori, tvoje srce... Sve ono što ti imaš u tebi. Mi imamo dosta dobrih pevača, ali ne zna svako da pokaže, dušom da iznese svaku pesmu i stih. A ti si, moj Džej, to umeo od prvog trenutka kad si se pojavio - ispričala je gledateljka, zbog koje je pevač plakao kao kiša.

Pročitajte još: "Izvini, Džeki... Voleli smo te više nego što smo bili svesni": Pevač objavio potresno pismo za Džeja (FOTO)

- Rasplaka me, ženska glavo - bilo je sve što je uspeo da izusti Džej, koji joj je potom uživo otpevao omiljenu pesmu.

Pogledajte od 54. minuta:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas