· · Komentari: 0
MODNI TRIKOVI

Jedan trik UŠTEDEĆE vam gomilu novca! Evo kako da znate da li će vam ŠTIKLE biti UDOBNE (Foto)

Nagib na cipelama na potpeticu je važniji od visine same potpetice, a mi vam donosimo mere idealnog nagiba koji će vam noge sačuvati bola

stikle.jpg
Foto: Pixabay

Mnoge su žene slabe na nove štikle kada ih ugledaju u izlogu radnje! Ipak, čest je slučaj da već pri prvom nošenju shvatimo da su uzalud dale novac na komad koji nam nije udoban i koji će nam doneti bol.  

Pročitajte još: Želite lep dekolte? Poštujte pet osnovnih pravila

Kako biste konačno prekinuli staru naviku kupovine dok ne nađete konačno udobne potpetice, postoji pravilo uz koje ćete lako prepoznati da li će vam štikle biti udobne ili ne.

Pročitajte još: Ovaj odevni komad MORATE poneti ovog leta! Pozajmite iz MAMINOG devojačkog ormara (Foto)

Suština je u nagibu. Što je nagib štikle veći, to će ona biti neudobnija. To se može prepoznati prema udaljenosti između potpetice i prednjeg dela cipele. Što je ona veća, to će štikla biti udobnija i obrnuto.

Razmak od tri centimetra

Pročitajte još: Nosite pantalone kao Viktorija Bekam (Foto)

Ako kupujete štikle na internetu i ne možete proveriti kolika je udaljenost između pete i prednjeg dela, idealno je da razmak bude tri centimetra. Štikla sa razmakom od 2.5 cm od potplata već može biti vrlo neudobna.

Nagib na potpeticama izrazito je važan za udobnost jer što je udaljenost između potplata i pete manja, to će se vaša težina više prebaciti na prste, a upravo je to ono što je bolno za stopala.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.