Oglas
· · Komentari: 0
NAKIT

JEDINI nakit koji vam je potreban ovog leta je ANKLET

Boho nanogice vezane za prsten ili zlatni lanci na oba članka - nanogice će se nositi i uz elegantnu obuću.

1596439046_Newbottega1.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Newbottega
Oglas

Najstarije nanogice su iz bronzanog doba pronađene na obali Dunava, ali žene su ih nosile tokom čitave istorije. Najčešće su ograničavale kretanje žena, jer su zvončićima upoziravale na svoje prisustvo.

Pročitajte još: Uzmite od deteta FLOMASTERE, sipajte ALKOHOL i napravite FANTASTIČNE nokte! (VIDEO)

Sedamdesetih godina prošlog veka su bile naizostavni deo garderobe žena koje su se borile za ravnorpavnost polova. Ovog leta su nanogice dobile novu ulogu i nose se vezane za prsten, poput Indijki. Što šarenije - to bolje.

Nosite ih što šarenije, sa prstenom.

Uz jednostavne kožne sandale sa kaišićima ili japanke, ovakve šarene nanogice čine svako stopalo zanimljivim i lepšim.

Pored boho načina nošenja nanogice, ovog leta će se nositi i uz elegantnu obuću. Stidljivo se pojavio još prošle jeseni, a sada je anklet uz baget-tašnicu i lance postao glavni ukras na ženi.

Uz elegantne sandale se nose lanci - u paru.

Mnogi su verovali da će nanogica ostati u prošlosti, zauvek vezana za devedesete godine 20. veka, ali novi način nošenja je sve obradovao. Nove, velike nanogice kao da poručuju: "ova žena je zanimljiva!" Ovog puta se nosi u paru, na obe noge, a mora biti poput lanca, nikako tanka kožica sa perlicama! Dakle, anklet nosite da ga svi vide ili ga nemojte ni stavljati!

Devojčice i mlađe devojke koje ovog leta ne "izlaze" iz belih patika i dalje nose tanke lančiće koje su im poklonile drugarice ili nose neku poruku, ime, horoskopski znak...

U trendu su nanogice sa retro modelima patika Foto: Piksabej

Pročitajte još: MARAME su u trendu! Donosimo vam TOP 25 načina kako da je VEŽETE (VIDEO)

Nanogica se ne uklapa sa ostalim nakitom, jedino je važno da se slaže sa obućom i garderobom.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas