· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Jedna je od naših najlepših voditeljki: Udala se i povukla sa malih ekrana, a znala je sve tajne sa estrade (FOTO)

Danas uživa u porodičnoj atmosferi, a evo kako izgleda i čime se bavi

1596535230_story_28112018_0079.jpg
Foto: Ataimages

Voditeljka emisije "Ja to tako", godinama je bila zaštitno lice na televiziji. Gostovale su sve poznate ličnosti sa javne scene i volele su da joj se otvaraju i otkrivaju tajne.

Pročitajte još: Goca Tržan vodi borbu za potomstvo: Nakon vantelesne oplodnje poslala snažnu PORUKU muškarcima (FOTO)

Ipak, u jednom trenutku odlučila je da se povuče iz javnosti, nakon što se pre pet godina udala za Zorana Aleksića, sa kojim je dugi niz godina bila u vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haljina Before the kiss 💋 I Brand 🖤

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

Ivana Baltić kada je odlučila da izgovori sudbodnosno DA, već je bila u poodmakloj trudnoći, pa je ceremonija organizovana za najuži krug prijatelja i rodbine. Danas je posvećena porodici i porodičnom životu, a kako stvari stoje nema nameru da se vraća pred kamere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haljina Before the kiss 💋 I Brand🖤

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.