· · Komentari: 0
ŠOKANTNO

JEDNO SE POSEBNO IZDVAJA: Ovo su najtraženija imena za decu u 2020. godini

Efekti pandemije tek će se sagledavati, ali ono što je evindentno je da će Covid-19 kriza uticati na trendove imena, te ćemo možda u narednim godinama naići na nekoliko devojčica koje se zovu Korona.

1598171618_girl-1250679_1280.jpg
Foto: Piksabej

Internet stranica The Bump je objavila listu najtraženijih imena za bebe u 2020. godini.

Foto: Piksabej

Kada je reč o devojčicama ubedljivo najpopularnija imena su inspirisana astrologijom – Aurora, Nova i Luna su najzastupljenija.

Pročitajte još: Beba GENIJE šokirala roditelje: Progovorila sa samo 10 nedelja (VIDEO)

Luna nije popularna samo zbog mitologije (Luna je rimska boginja Meseca) već zato što su manekenka Krisi Tejgen i pevač Džon Ledžend odabrali ovo ime za svoju ćerku.

Luna je boginja Meseca, ali tako se zove i ćerka manekenke i muzičara...
Foto: Piksabej

Mnoge je  iznenadila činjenica da se ime Korona našlo na 100. mestu, upravo zahvaljujući globalnoj pandemiji novog virusa. Ipak, pojedini stručnjaci smatraju da, iako je sada traženo, ovo ime neće biti globalno popularno, jer će mnoge podsećati na izolaciju i krizu.

Pročitajte još: Daju ih deci, a ne znaju njihova značenja: Ovo su NAJTUŽNIJA imena u Srba

Kada je reč o dečacima, najpopularnija su imena Brekston, Hanter i Zajon. Ris i Skajla takođe se nalaze na listi, a zastupljeno je i među devojčicama i dečacima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.