Oglas
· · Komentari: 0
PREPARATI

Jedno ulje za CELO TELO: Vitamin E za lečenje PSORIJAZE, protiv strija, za zategnuto lice...

Ovaj vitamin sadrži antioksidanse koji su idealni za lečenje oštećene kože, kose i i lica

1617918092_Depositphotos_250518780_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Vitamin E je antioksidant koji uglavnom štiti kožu od efekata UV zračenja, a ulje sa vitaminom E može se primenjivati površinski ili se može konzumirati putem hrane ili suplemenata.

Sastojci: Poboljšava varenje i ubrzava mršavljanje: Sve prednosti ČIA SEMENKI za naše zdravlje

Hranu puna vitamina E sadrži hranljive materije će proći kroz ćelijske membrane kože kao dodatak prirodnoj odbrani tela. Mnogi vitamini E su proizvedeni od ulja kao što su ulje od kanole, soje ili kukuruza direktno kroz destilaciju. 

Lečenje psorijaze
Mesta zahvaćena psorijazom mogu se izlečiti kada se na njih primenjuje ulje sa vitaminom E. Oni koji pate od ekcema takođe smatraju da antioksidanti u vitaminu E mogu da pomognu u otklanjanju svraba i da smanje upalu uzrokovanu ovim stanjem.

Vitamin E u obliku ulja za kožu

Pročitajte još: Spremite jelo kao Gvinet Paltrou: Kako se hrani poznata glumica?

Kontroliše znake starenja. Primenjivanje vitamina E na vašu kožu pomoći će u proizvodnji elastina i kolagena da bi se održala elastičnost kože. Vitamin E se takođe može koristiti da se smanji pojava finih linija, bora i staračkoh fleka, a antioksidantna svojstva ovog ulja će sprečiti pojavu novih linija na licu.

Rešava problem suve kože. Vitamin E štiti kožu od gubitka vlage, pa koža može da ostane glatka i zdrava. Takođe, ovo ulje može da se koristi za održavanje nivoa vlažnosti kože.

Pročitajte još: Pola sata dnevno za 6 prolećnih vežbi i eto SAVRŠENOG tela do leta

Vitamin E može se primeniti na ožiljke, opekotine, modrice ili u slučaju drugih oštećenja kože da bi pomogao u njenom bržem oporavku

Leči manje opekotine od sunca, pa će korišćenje ulja sa vitaminom E na koži će omogućiti da ga koža lako apsorbuje u epiderm da bi se izlečila šteta na koži prouzrokovana UV zracima. Ovo ulje će pomoći da se ublaži bol i da se obezbedi zaštita od daljeg oštećenja kože.

Kada naneti ulje?
Ulje sa vitaminom E može biti malo lepljivo na koži, pa oni koji izlaze napolje mogu umesto njega da koriste losion ili kremu za sunčanje koja sadrži vitamin E. Nanesite ove proizvode 30 minuta pre izlaska napolje da bi oni počeli da deluju.

Vitamin E može se primeniti na ožiljke, opekotine, modrice ili u slučaju drugih oštećenja kože da bi pomogao u njenom bržem oporavku. Ožiljci će nestati u roku od nekoliko meseci kada oštećene ćelije izumru i budu zamenjene zdravijim ćelijama.

Pročitajte još: Podiže imunitet i smanjuje šećer u krvi: Ova biljka koristi se vekovima u tradicionalnoj medicini, a ima brojne zdravstvene benefite

Slično lečenju ožiljaka, ulje sa vitaminom E može da se namaže na strije da ublaži svrab koji može da nastane na ovim delovima. Oni koji imaju strije mogu da koriste ulje sa vitaminom E koje će da vrati koži elastičnost i da pomogne da ožiljci od strija zarastu i nestanu.

Pročitajte još: Efektan korset i crne pantalone: Evo kako kraljica Leticija uvek odlično iskombinuje samo dve boje (FOTO)

Čisti kožu. Vitamin E se može koristiti kao tonik i kao sredstvo za čišćenje lica. Mazanje ulja na lice kružnim pokretima pamučnom lopticom pomoći će da se uklone prljavština i nečistoća koje se nagomilavaju na koži tokom dana.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas