· · Komentari: 0
DIJETA

Jednostavni načini da potrošite suvišne kalorije

Ukoliko svoju liniju još uvek niste spremili za bikini predlažemo vam jednu efikasnu vežbu za stomak koja će pomoći vašim trbušnim mišićima da se zategnu i oslobode viška masnih naslaga.

1624291048_dijeta.jpg
Foto: depositphotos

Razne dijete, sati provedeni u teretani, ispijanje skupih i neukusnih napitaka, sve to naravno pomaže u skidanju kilograma. Ali zašto da se patite kada kalorije možete sagoriti i na drugačije, jednostavnije načine?

Pročitajte još: MED OD MASLAČKA: Pročišćava krv i pomaže u lečenju jetre! (RECEPT/VIDEO)

Budite besni

Ako želite da se pokrenete, a nemate snage, dovoljno je samo da se prisetite osobe koja vas je nedavno naljutila i na taj način ćete se brže i efikasnije pokrenuti.

Kombinujte vežbe

Dok ste na redovnom treningu, nemojte se usredsrediti samo na vežbe s treninga. Kombinujte ih s kardio-vežbama i vežbanje za jačanje. Na taj način ćete sagoreti više kalorija.

Fokusirajte se na noge

Spuštajte se u polučučanj s nogama raširenim više od kukova. Kada ojačate mišiće butina, sve ostalo će vam biti lakše.

Sagorite više masti

Jedan sat pre treninga jedite musle, jabuke, voće, jogurt i pijte sok od jabuke, jer ćete na taj način sagoreti dva puta više masti, nego ako jedete beli hleb, margarin i džem.

Vozite bicikl

Vožnja trenažnog bicikla je jedan od najboljih načina da sagorite višak kalorija u zatvorenom prostoru.

Pročitajte još: Sve što treba da znate o vantelesnoj oplodnji: Proces, nuspojave i cena! (VIDEO)

Produžite efekte

Dva sata nakon treninga nemojte koristiti bilo kakvu vrstu masnoća. Trening aktivira hormon rasta, koji razgrađuje masti u telu. Ukoliko pojedete masti u ovom periodu, zaustavićete taj proces.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.