Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE TERASE

Jeftini TRIKOVI za uređenje terase: Napravite oazu u tri jednostavna koraka! (FOTO)

Sa lepim vremenom, želimo svaki trenutak da uživamo na terasi, a za potpuni doživljaj, dajemo vam ideje za dekoraciju koju možete sami da napravite.

1621584064_balcony-4990666_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

1) Cveće je neizostavni deo svake terase koji nas uveseljava i opušta svojim predivnim bojama. Interesantna ideja za terasu su merdevine sa širim gazištem, na koja možete da postavite saksije. Originalna ideja, koja ne zahteva previše prostora.

Jeftine korpice, koje možete nabaviti u svakoj radnji sa dekoracijom, napunite saksijama i rasporedite po terasi. Dobićete rustičan izgled u kojem ćete uživati.

Pročitajte još: Ovo su najlepše VISEĆE SAKSIJE koje možete da NAPRAVITE sami! (FOTO)

2) Nikad dosta svetla! Atmosferu na vašoj terasi začinite lampicama. Najlepšu svetlost daju one sa žutim ili belim sijalicama. Oblik izaberite sami. Odlično će izgledati i okrugle sijalice i obične, sitne sijalice. Dekoraciju terase možete da začinite i svećama. Rasporedite ih u teglice i uživajte u njihovom toplom odsjaju.

3) Dekorisanje terase ne može da prođe bez jastučića. Izaberite one koje se najbolje uklapaju sa izgledom terase. Izglajte se i eksperimentišite sa bojama i oblicima. Takođe, umesto stolica i stola, možete da stavite tepih za terasu, preko kog ćete poslagati deblje jastuke za pod, i dobićete orijentalan izgled u sred vašeg doma. 

Pročitajte još: Pet NEUNIŠTIVIH biljaka za vašu baštu: Mirne duše krenite na odmor! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas