Oglas
· · Komentari: 0
EFIKASNO

JEFTINO I KORISNO: Neverovatne namene bebi pudera

Veoma praktičan proizvod.

1607088316_Depositphotos_169517276_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ukoliko vaš budžet za kupovinu kozmetike podrazumeva kupovinu multifunkcionalnih proizvoda onda definitivno biste trebali da imate bebi puder.

Ovaj proizvod praktičnim čine njegove mnogobrojne namene. Pomoći će vam kada nemate dovoljno vremena da operete kosu, ali i da vam karmin duže traje, kao i u još nekoliko situacija.

Pročitajte još: Kako izbeći ispucali efekat pudera na koži?

Povećava volumen trepavica

Nanesite lagani sloj pudera za bebe na trepavice, između dva sloja maskare. Puder će dodati dužinu i volumen vašim trepavicama. Osim toga, ako vaša maskara ima tečnu formulu, odnosno nije preterano gusta, bebi prah će sprečiti da se maskara razmaže, kaže stručnjak za lepotu Kristina Maral.

Suvo pranje kose

Za ovaj trik ste verovatno već čuli. Na vrhove prstiju nanesite malo bebi pudera, utrljajte u koren kose potom očešljajte celu dužinu kose. Bebi puder će upiti višak masti sa temena glave i povećati volumen.

Pročitajte još: Navike zbog kojih se stvaraju BUBULJICE: Šta bi trebalo da promenimo

Uklanja sjaj sa kože

Gari Barens, vlasnik online shopa LesBijouteries.com, tvrdi da bebi puder ima bolji efekat nego većina pudera koji imaju mat finiš.

Foto: Depozit

- Naučio sam ovaj mali trik od fotografa. Ne možete da koristite preveliku količinu, međutim mali sloj pudera pokupiće nepotreban sjaj na licu kada ste pred kamerom ili fotoaparatom. Puder u prahu apsorbuje znoj sa lica i ublažava sjaj, posebno kod osoba koje imaju tamniju nijansu kože, jer tamnija koža odražava više sjaja pred kamerama - kaže Gari Barens.

Pročitajte još: Hrana koja može da ublaži menstrualnu bol

Karmin duže traje

- Kada šminkam nekog koga očekuje duga noć, odnosno kome šminka treba dugo da traje, između dva sloja karmina uvek nanesem tanak sloj bebi pudera. Nakon prvog sloja karmina, prislonite maramicu na usne da pokupite višak, a potom četkicom nanesite tanak sloj pudera. Zatim ponovo nanesite karmin i spremni ste - savetuje Maral.

Uklonite pesak sa kože

- Moj omiljeni trik sa bebi puderom praktikujem na plaži. Ako nanesete tanak sloj bebi pudera pesak se neće lepiti i moći ćete laganim dodirom da ga uklonite sa kože, kaže Regan.

Pročitajte još: Volite MINĐUŠE: Kako da oberete idealne prema obliku lica i dužini kose

Uklanja neprijatne mirise iz patika

Nemate vremena da se istuširate nakon teretane i na brzinu obuvate čiste patike na znojave noge? Odvartno! Sipajte malo bebi pudera u patike da apsorbuje znoj i neprijatne mirise.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas