Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Jelena Karleuša iznela zanimljive detalje o takmičarki i iznenadila sve svojim komentarom (VIDEO)

Pevačica otkrila zanimljive detalje

1618834846_karleusa.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Jelena Karleuša u poslednjoj emisiji Zvezde Granda, iznela je zanimljive detalje o jednoj takmičarki, koja je kroz smeh ispratila izlaganje pevačice.

Pročitajte još: Marija Šerifović pala na glavu: Pevačica doživela nezgodu na snimanju (VIDEO)

Naime, Slađana Zubčević, oduševila je sve svojim stajlingom i nastupom u prethodnoj emisiji takmičenja, ali je jedan detalj bio zanimljiv svima.

Jelena Karleuša prepoznala je takmičarku, kao svog vernog fana, koji joj ispod svake slike ostavlja komentare, pa je to javno i podelila sa svima:

- Slađo, jesi ti meni ostavljala komentare ispod svake slike na Instagramu - pitala je pevačica.

 

@jk_star7997

🤣#jelenakarleusa #star #jk #zvezda #diva👑 #foryou #foryou #foryou #foryou #foryou

♬ original sound - ꧁Jelena꧂

- Ja, lično - odgovorila je Slađa.

- Sviđaju ti se moje slike? - nastavila je Karleuša.

- Vi kompletno - rekla je takmičarka.

- Ne treba ti da smršaš više. Ti ćeš izgubiti svoj identitet i šarm! - poručila je Jelena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas