· · Komentari: 0
OTVORENO

Jelena Karleuša prozvala Dženifer Lopez i poručuje: "Ja sam i gola NAJBOLJE OBUČENA žena na svetu" (FOTO)

Da li smo licemerni?

1619354126_karleusa-2.jpg
Foto: Ataimages

Jelena Karleuša, poznata je po britkom jeziku, pa je tako na svom Instagram profilu, prozvala sve one, koji naše zvezde, izmeđuostalog i nju pljuju zbog oskudnog oblačenja, dok su im strane zvezde poput Dženifer Lopez i ostalih dama top, kada na sebi imaju ili nemaju garderobu.

Pročitajte još: "Banda kao nijedna druga": Silvester Stalone oborio Instagram neverovatnim snimkom! Da li prepoznajete sve holivudske zvezde? (VIDEO)

Izrevoltirana diva, poručila je da smo mi jako licemerna nacija, ali i da bez obzira na sve pogrdne komentare, sebe i golom smatra "najbolje obučenom ženom".

- Naravno da ste svi licemerni. O tome da sam ja daleko bolja riba od Džej Lo i nekih desetak godina mlađa i da ne govorim. Sve strano nam je top, naše pljujemo. 

Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

- Ali u kojoj bih ja rupi života bila kada bih slušala šta Balkan ima da mi kaže... I ovako i onako sam i gola - najbolje obučena (a i najbolja prepi*ka) koja je hodala ovim podnebljem, a SAGLASNOST VEĆINE mi je bitna koliko i rezultata izbora u Bocvani! I da - potpuno je nebitno da li imam 20,30,40 ili 150 godina - mene te brojke i ti parametri za seljake ne interesuje. - poručila je Karleuša, a onda i zaključila:

Foto: Printscreen Instagram/karleusasta

- Ja sam i gola NAJBOLJE OBUČENA žena na svetu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.