· · Komentari: 0
ISKRENO

Jelena Rozga otkrila zbog čega je mesecima živela u STRAHU

Pevačica doživela neprijatno iskustvo

1601017718_jelena_rozga_23092020_0063.jpg
Foto: Ataimages

Jelena Rozga, posle više od šest meseci nastupila je na jednom beogradskom splavu.

Pročitajte još: Bane Mojićević za MAGAZIN NOVOSTI progovorio o razvodu, pa najavio PESMU

Vidno raspoložena i nasmejana otkrila je, da se veoma radovala susretu sa publikom, ali i da joj je posle čitave situacije, potrebno vreme da se privikne na šminku, veštačke trepavice i čitavu scenu, jer je dugo vremena provela kod kuće u rodnom Splitu.

Ipak, pevačica je tom periodu doživela i veoma neprijatnu situaciju jer je uhodio jedan obožavalac: -Nije mi bilo svejedno. Imala sam društvo koje mi je tokom šetnja sa mojim ringom, pravili društvo. Pomagali su mi, tako da je bilo zanimljivo. Ko smogovci smo izgledali, nas pet-šest i ringo - isppričala je Jelena u emisiji Premijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍🖤

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Jelena vredno radi i na novim pesmama, kojima će uskoro obradovati svoju vernu publiku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.