Oglas
· · Komentari: 0
BIZARNO

Jelo koje je zgrozilo kuvare: Ovako nikada nemojte da pripremate piletinu, možete dobiti trovanje (VIDEO)

Kuvari su zgroženi načinom na koji je ovaj mladić pripremio piletinu

1623158155_piletina.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/ @succhefful
Oglas

Iako postoje komadi mesa koji se pripremaju da ostanu "poluživi", među njima je na primer biftek, jedan mladić izazvao je pravo zgražavanje ljudi, ali i pojedinih kuvara, načinom na koji je odlučio da pripremi piletinu, koja je opasna ukoliko se ne pripremi dobro, jer može doći do trovarnja ili se možete zaraziti salmonelom.

Pročitajte još: Božanstveni punjeni modri patlidžan, a mogu i tikvice! (RECEPT)

Meso skuvao u sudoperi

Izgleda da nije mogao previše da čeka, pa je odlučio da je belo meso "skuva", pod vrelom vodom u sudoperi. Meso je poprimilo beličastu boju, ali naravno da nije bilo dovoljno skuvano, a zatim je "osušio", kuhinjskim ubrusima i servirao uz malo kuvanog brokolija.

@succhefful

If you haven’t tried a sink chicken you haven’t lived. Pretty much guaranteed perfect medium rare every time ##chicken ##salmonella ##tiktokfood ##fyp

♬ original sound - Daily food recipes 🤤

Nikako ne radite ovako nešto!

Čak se i pohvalio svojim specijalitetom, a kada je presekao belo meso na pola, pokazao je da je i dalje sirovo. Mnogi kuvari smatraju da ovo nikako ne smete da radite, jer u suprotnom možete dobiti trovanje ili da se zarazite salmonelom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas