· · Komentari: 0
KINA

JEZIV snimak iz Kine - Čovek sprema svinjsku glavu u ASFALTU! (VIDEO)

Zabrinjavajuć snimak iz Kine.

1620122223_Untitled.png
FOTO: Print Screen/You tube/ Interesting China

Na snimku iz ruralne Kine se vidi kako nesavesni prodavac potapa svinjsku glavu u rastopljeni asfalt, kako bi joj lakše skinuo sitne dlačice.

Ovaj "metod" skidanja dlaka može da izazove ozbiljno trovanje.

Jedan korisnik je napisao da se radi o zabuni i da nije reč o asfaltu već o vosku.

Neki od komentara na ovaj zastrašujući snimak: Veoma zdravo, NJam, Ovako treba da izgleda prava Strit fud, napravljena bukvalno na ulici...

Pročitajte još: I pored upozorenja Staljin je otvorio NJEGOV grob: Svet se zatresao i više ništa nije bilo isto!

Postoji i drugačije mišljenje o tome šta se zapravo dešava na snimku.

Jedan korisnik je napisao: Ovo nije asfalt već vosak koji se koristi za uklanjanje poslednjih delova dlake / brkova sa svinjske kože. Isto rade i pri preradi živine. Asfalt je jedinjenje katrana pomešanog sa peskom i šljunkom. Da je ovo asfalt, meso bi bilo potpuno uništeno isparljivim hemikalijama u katranu, a ukus bi bio odvratan. To je vosak, zato ga potapa u katran, da bi se stvrdnuo.

Pročitajte još: Izgubljeni "Zlatni grad" star 3.000 godina PRONAĐEN u Egiptu (FOTO/VIDEO)

Šta vi mislite, o čemu se radi?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.