Oglas
· · Komentari: 0
NUMEROLOŠKE ANALIZE

JEZIVO! Numerološka analiza virusa KORONA otkriva nešto zastrašujuće

Nauka o brojevima sve pojave može pretvoriti u kodove i otkriti skrivena značenja...

1616320354_kovid.png
Foto: Pixabay
Oglas

Numerološka analiza neretko otkriva dublja, skrivena značenja i govori nam mnogo o ljudima i pojavama oko nas. Podjednako kako i ljudske sudbine i datumi rođenja, numerološka analiza virusa korona takođ otkriva mnogo o tom virusu i njegovoj budućnosti.

Pročitajte još: U 15.god pokušala je da izvrši SAMOUBISTVO: Onda su usledila još 2 puta,a sada Lana ima PORUKU za sve (FOTO)

Tri šestice se još nazivaju "đavolskim brojem" i predstavljaju broj zla...

Numerološko testiranje virusa korona podrazumeva dodavanje zbira broja slova u nazivu virusa (c+o+r+o+n+a=6) i zbir pozicije svakog slova u alfabetu (3+15+18+15+14+1=66). Dodavanjem prvog broja spred zbira pozicija slova u alfabetu, dobijamo broj 666. 

Pročitajte još: Olga je razgovarala sa duhom MRTVE MAJKE, a muž ju je voleo do kraja života - Razlog se i danas PREPRIČAVA

Tri šestice se još nazivaju "đavolskim brojem" i predstavljaju broj zla.

Ovaj broj se smatra satanističkim, jer je obrnuta kombinacija od broja 999 koji kao numerološka kombinacijapredstavlja vrhuhsku duhovnu i svetovnu moć, finalizaciju i snagu.

Pročitajte još: Natalija je RUSKINJA koja se sa petoricom sinova preselila u Srbiju! Deci na rane stavlja čili, a za to postoji DOBAR RAZLOG! (Foto)

Zbog toga ozloglašena kombinacija 666 predstavlja satanu, izopačenu energiju, destruktivnost, zlo, ali u stvari kako je Šestica pod vlašću Venere koja je simbol svake vrste uživanja, uglavnom uživanja fizičke vrste ali i emotivnosti.

Poznato je da broj 666 označava neprijateljske sile, sile koje se opiru i bune protiv Tvorca. U Svetom Pismu, u knjizi Otkrivenja, te sile su oličene u nekoliko zveri i na jednom mestu se taj broj, mada malo nejasno dovodi u vezu sa jednom od njih. 

- Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest - navodi se u Svetom Pismu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas