Oglas
· · Komentari: 0
DRUŠTVENE MREŽE

Jutjub FUNDAMENTALISTI šalju mladima šokantnu PORUKU o SEKSU (VIDEO)

"Ćao devojke", pozdrav je hrišćanskih fundamentalistkinja, a onda sledi šok!

1611246010_girl.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Girl Defined
Oglas

Jutjuberke koje otvoreno ističu da su hrišćanke i Jevrejke Girl Defined i Classically Abby uzburkale su javnost novim videom u kojem mlade pozivaju da apstiniraju od seksa.

Pročitajte još: Šok u Milanu: Manekeni kao avatari i muškarci u roze kaputima! (VIDEO)

Kristin Klark i Betani Bil su potpuno drugačije tinejdž influenserke od ostalih. Istina, i njih dve se bave modom i izlascima, ali na potpuno drugačiji način. One su hrišćanske fundamentaliskinje i pozivaju mlade da se odupru privlačnosti istog pola! I ne samo to, propovedaju tradicionalan način života u kojem je muškarac glava kuće, a žena treba da brine o porodici.

Transrodne osobe da se vrate svom polu...

One imaju 158.000 pratilaca koji pažljivo prate njihovu preporuku da: "ne treba imati seks pre braka"!

Pročitajte još: Veliki zlatni broš i crvena suknja do poda... Lejdi Gaga postavila nove modne trendove (FOTO)

U jednom od njihovih najpopularnijih videa one pozivaju transrodne osobe da se osveste, prizovu svesti i vrate svojoj rodnoj pripadnosti.

Pročitajte još: MODA JE PROLAZNA, STIL JE VEČAN! Budite žena od stila pomoću ovih osnovnih pravila (FOTO)

Izgleda da je trend hrišćanskih vrednosti ponovo u modi, a naročito među mladima. I mnoge druge Jutjuberke dele mišljenje hrišćanskih fundamentalista, a tako se i otvoreno predstavljaju.

Foto: Youtube/ screenshot Classically Abby
Ne otkrivajte telo i čitajte Bibliju!

Jedna od njih je Ebi Šapiro koja poziva devojke da se oblače skromnije, da neotkrivaju previše telo na očigled svih, jer će tako biti zanimljivije muškarcima.

Pročitajte još: ŠTEP, šav i prsluk. Počinju RASPRODAJE ove stvari će biti moderne i naredne zime

I ona se zalaže za celibat pre braka, a svima preporučuje da pročitaju Bibliju. Ona je Jevrejka i misli da mladi ne treba da se stide tradicije, već - ponose. Ebi ima skoro 100.000 pratilaca na Jutjub kanalu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas