· · Komentari: 0
JUTJUBER

Jutjuber Deni o Srbiji: PLJESKAVICE su velike, a OVA stvar je neverovatna! (VIDEO)

Deni Malistic je u sred korone proveo mesec dana u Srbiji i oduševljen je što svi znaju engleski.

1613135109_denikaver.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Dany #gotaworldtosee

"Srbija je jedinstvena, ne izgleda kao ni jedno drugo mesto!" - ovim rečima jutjuber Deni Malistic počinje predstavljanje naše zemlje.

Pročitajte još: MUK I NEVERICA: Bivša manekenka pronađena mrtva ...Upucana 18 puta (VIDEO)

Ovaj Jutjuber je obišao "pola sveta" i svoje utiske deli sa više od 200.000 pratilaca. Zbog korone "završio" je u Beogradu i ostao mesec dana.

Svi znaju engleski!
- Za pet dolara sam kupio sim-karticu sa 10 gigtabajta, što je odlična cena. Svi govore engleski, to je fantastično! - kaže Deni.
Posle tri dana sam imao utisak da sam ceo život živeo u Beogradu!

- Prvi utisak je odličan. Posle tri dana u Beogradu imam utisak da sam ovde oduvek. Već imam omiljeni kafić i svoju teretanu  - kaže Deni koji hvali Beograd u kojem mu se dopada temperatura, veličina pljeskavice i to što na ulici vidi ljude.

Pročitajte još: "Ovo je moja poslednja objava": Poznata tik-tokerka izvršila samoubistvo (VIDEO)

Foto: Youtube/ screenshot  Dany #gotaworldtosee

Naime, Deni je u Beograd došao iz Kijeva i oduševljen je što je u Srbiji toplije. Dopadaju mu se šoping molovi i činjenica da Srbija nije u "korantinu" kao ostali evropski gradovi. On je sa devojkom putovao gradskim i međugradskim prevozom,

Kalemegdan je lep, Zemun divan, Novi Sad odličan!

Deni je šetao Kalemegdanom i veoma mu se dopala tvrđava i pogled na Ušće. Išao je i do Zemuna i oduševljen je kafićima kraj Dunava. NJegova devojka je šopingovala, a najviše su joj se dopali "sirogojno džemperi".

Foto: Youtube/ screenshot  Dany #gotaworldtosee
Cene su super povoljne, možete da se najedete za manje od evra!

- Imao sam 70 dinara u džepu, što je manje od dolara, a u pekari smo se kraljevski najeli. Sve cene su razumne. Sve je manje od evra, samo je burek 120 dinara - ističe Deni, a devojka potvrđuje.

Pročitajte još: HUMANOST PRE SVEGA: Mlada misica ostavila krunu i posvetila se spasavanju života tokom pandemije virusa (FOTO)

Pošto su poželeli da upozanju i druge gradove otišli su na izlet do Novog Sada i zaključili da je lepši od Beograda. Išli su Uvca, Zapadne Srbije, kao i mnogih drugih mesta.

- Vredi dođi u Srbiju. Vredi potrošiti novac. Nisu me prevarili sa 10 gigabajta za šet evra - zaključuje Deni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.