Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

Kad OTVORITE frižider USTUKNETE? Zato ne bacajte pročitane VEČERNJE NOVOSTI!

U frižideru se čuva različita hrana, pa je nromalno što se šire razni mirisi.

1601973700_Depositphotos_86194536_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Postoji nekoliko načina pomoću kojih možete stalno da održavate neutralan ili, po želji, citrusno prijatan miris u frižideru.

Pročitajte još: Ove NAMIRNICE ne treba PODGREVATI: Mogu da izazovu ozbiljne PROBLEME

Isecite limun na kriške ili uzmete koru pomorandže, i poređate ih po pregradama. Ako se odlučite za ovaj savet, znajte da bi citruse trebalo da zamenite svakog drugog dana.

Parče ražanog hleba ili još bolje stare "Novosti" su odlično rešenje!

Potpuno drugačiji način od ovog je da isečete pola vekne ražanog hleba na kriške i postavite ih na police frižidera. Hleb će upiti sve neprijatne mirise, a parčiće možete da zamenite svežim i nakon 10 dana.

Ili, pročitane novine nemojte da bacate, već zgužvajte nekoliko stranica i postavite ih u frižider. Bićete iznenađeni kako suvi papir za sebe vezuje sve neželjene mirise.

Pročitajte još: Hladni dani obavezno donose i "JAČU HRANU"? Ne nasedajte na zavere, evo koje VITAMINE morate unositi

U čuvanju svežeg mirisa pomoći će vam i mlevena kafa, ovas ili prašak za pecivo. Sipajte ih u nekoliko manjih posuda i rasporedite unutar frižidera.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas