Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDA GRANDA

Kada želi, ovako ona RAZBIJE sa stajlingom! Rada Manojlović kakvu do sada niste videli (FOTO)

Popularna pevačica Rada Manojlović često se nalazi na meti kritika na račun njenog odevanja

1622832026_rada_manojlovic_20032018_00008.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna pevačica koja važi za najbolju i nazgodniju mladu zvezdu na estradnom nebu Srbije, Rada Manojlović neretko je na meti kritika modnih stručnjaka zbog izbora odevnih kombinacija u kojima se pojavljuje na televizijskim nastupima i u javnosti, generalno.

Pročitajte još: Ovo je omiljeni model haljine KEJT MIDLTON i postaje vodeći trend leta (FOTO)

Ovog puta Rada Manojlović nas je sve demantovala i pokazala da može da odabere savršen stajling samo kada on to i želi. Naime, Manojlovićeva je objavila fotografiju "kućne varijante" u kojoj nosi kratku belu suknjicu sa volanom i belu majicu na bretele. Ovu jednostavnu kombinaciju uparila je sa pink sandalicama sa nekoliko tankih kaiševa i popularnom kockastom štiklom.

Pročitajte još: Glumica JELENA GAVRILOVIĆ je kraljica stila: PREKRŠILA osnovna modna pravila (FOTO)

Radin osmeh govori da uživa u svojoj odevnoj kombinaciji i da, očigledno uživa u onome što obuče u svakoj prilici.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas