Oglas
· · Komentari: 0
saveti

Kako da bela obuća ponovo zablista? Postoje 3 ODLIČNA TRIKA

Iako se kombinuju uz sve, treba ih redovno čistiti.

1617613953_shoes-2465908_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bele starke ili bele patike svi volimo jer su vanvremenska kombinacija koja se može kombinovati uz apsolutno sve. Međutim, zbog svoje boje lako se prlja i treba je redovno čistiti. Mađutim, postoje tri trika koja će vam olakšati muke:

Pročitajte još: Znate li kako se PRAVILNO jede BELI LUK? U ovome je TAJNA!

Soda bikarbona i sirće

Izmešajte jednu kašiku sirćeta, jednu kašike sode bikarbone i jednu kašiku vruće vode. Dobićete neku vrstu paste koju treba uz pomoć četkice treba da nanesete na patike. Lagano protljajte i ostavite da smesa odstoji 3-4 minuta pod suncem, a zatim uklonite pastu.

Pasta za zube 

Dobar trik za vraćanje stare bele boje patikama je i sa pastom za zube. Starom četkicom za zube i pastom za zube trljajte patike dok ponovo ne dobiju staru boju. Pustite da pasta odstoji oko 15 minuta, a zatim je operite vlažnom krpom, piše "Bright Side".

Pročitajte još: Integralne prazne kiflice fantastičnog ukusa

So i mleko

Treba samo da pomešate pola kašičice krupne soli i jedan litar mleka...Patike namočite u ovu smesu za izbeljivanje i neka odstoje oko tri sata. Nakon tog vremena možete ih tljati četkom kako biste uklonili sve mrlje koje su tamo. Zatim ih dobro isperite i ostavite da se osuše na otvorenom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas