· · Komentari: 0
kreativno

Kako da napravite idealan RUČAK ZA POSAO

Ako više nemate ideju šta biste mogli da jedete na poslu, jer ste već probali svaki specijalitet u okolini, a i šire, donosimo vam osam saveta kako da sami spakujete najbolji ručak za posao.

1601019779_Depositphotos_131964598_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Izdvojite malo vremena i uživajte u izbalansiranom obroku koji ćete za sebe napraviti na najbolji mogući način.

Neka raznolikost bude vaš prioritet

Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

Spakujte sami svoje obroke

Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

Pročitajte još: Imamo ih SVI i BACAMO IH, a one oštre NOŽEVE i čiste zagorele ŠERPE

Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima

Foto: Deposit

Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

Iskoristite svoje tegle

Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

Neka vaši sendviči budu zanimljiviji

Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

Pročitajte još: POSTOJI NAČIN: Kako spremiti ajvar u stanu? (FOTO/VIDEO)

Iskoristite ostatke od večere

Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

Ne zaboravite nešto slatko

Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.