· · Komentari: 0

Kako da PARFEM duže traje: Sve vreme radimo nešto pogrešno

Ako ste parfem stalno nanosili na zglobove pa posle trljali zglob o zglob, u nadi da će duže potrajati, stalno ste pravili grešku.

1610205244_Depositphotos_1907180_s-2019.jpg

Nanošenje parfema na zglobove veoma je ispravan potez (nanošenje parfema na tačke pulsa, kao što su vrat i zglobovi, zagreva miris te se on lagano otpušta tokom celog dana), ali trljanje zglobova razređuje gornje note parfema i ubrzava njegovo isparavanje.

Pročitajte još: Proslavljena manekenka SINDI KRAFORD otkrila TAJNU svoje negovane kože! (FOTO/VIDEO)

Gornje note su najznačajnija komponenta u kompoziciji parfema i obično su jedan od glavnih razloga zbog kojih vam se određeni parfem svidi pa, kada ih se odmah “oslobodite”, ne dobijate ono najbolje od skupocene tečnosti.

Što je koža bolje hidrirana to će i miris duže trajati.

Pored toga, energično trljanje i ešanje parfema sa prirodnim uljima na koži može uticati i na to da parfem ima potpuno drugačiji miris u odnosu na miris koji osetite kada ga pomirišete iz bočice ili nanesete i ne istrljate.

Pročitajte još: Uradite sami masažu: Smanjuje bore i zateže mišiće lica (VIDEO)

Umesto trljanja, pustite da se parfem osuši. Možete otići i korak, dalje kako biste poboljšale dugotrajnost parfema i na mesta na koja ga nanosite (pre samog nanošenja) najbolje je da nanesete hidratantnu kremu bez mirisa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.