Oglas
· · Komentari: 0
KRIZA SREDNJIH GODINA

Kako da prepoznate KRIZU SREDNJIH GODINA kod vašeg muškarca?

Svi se različito nosimo sa procesom starenja, međutim neke reakcije na to se iznova ponavljaju, posebno kod muškaraca koji su ušli u srednje godine.

1619788128_guy-2617866_1920.jpg
FOTO: pixabay
Oglas

1) Kupuje skup auto

Iako nema ničeg pogrešnog u tome kad čovek želi da kupi novi automobil, veliko je pitanje da li ga može priuštiti, a takođe i razlog zašto to želi. Može biti da je proveo vreme upoređujući svoj život sa životom svojih vršnjaka i možda oseća da nije postigao toliko i zato pati od osećaja manje vrednosti. Ako je to razlog što želi novu igračku, možda će mu trebati pomoć.

Pročitajte još: Kako je to živeti sa ŽENOM? Muškarci podelili svoje ISKRENO mišljenje

2) Želi da kupi vikendicu 

Neki muškarci vole statusne simbole i pokazivanje pred svojim prijateljima, a to se može pogoršati tokom krize srednjih godina, jer se može osećati kao da mora da se dokaže i pokaže svoju vrednost onima oko sebe.

Ukoliko je počeo da pije više nego ranije znači da pokušava da potisne osećanja.

Još nešto se dešava tokom muške krize srednjih godina. Neki muškarci u ovom trenutku svog života imaju tendenciju da zalutaju i imaju afere. Ovo je još jedan razlog zašto imate svako pravo da budete sumnjičavi ako je počeo opsesivno da traži novu kuću ili vikendicu, posebno ako o tome nije ni razgovarao sa vama.

3) Više pije

Ako vaš muškarac pije više nego nekada, ovo je definitivno zvono za uzbunu i trebalo bi da pogledate načine na koje mu možete pomoći da smanji pre nego što stvari zaista izmaknu kontroli. Pomozite mu tako što ćete predložiti da oboje popijete piće i složite se da određenim danima ne bi trebalo da pijete. Uvek je mnogo lakše kada imate podršku nekoga drugog.

Pročitajte još: 40 stvari koje morate znati o seksu do 40. godine

Možda piće koristi kako bi prikrio svoja prava osećanja, često to može biti izlaz koji mu omogućava da ne razmišlja o stvarima koje ga muče. Najvažnije je da razgovarate o tome. Ako odbije vašu pomoć, moraćete da zatražite pomoć stručnjaka.

Ulazak u srednje godine ne mora automatski da rezultira krizom srednjih godina, ali važno je da prepoznate znakove na vreme, ukoliko ih ima.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas