· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Kako da sakrijete DASKU ZA PEGLANJE? Dva rešenja koja maksimalno štede prostor (VIDEO)

Daska za peglanje je jedan od najomraženijih predmeta u kući zbog svoje glomazne konstrukcije.

1621502222_500.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Koliko puta ste se iznervirali pri samoj pomisli na izvlačenje daske za peglanje i njeno postavljanje u sobi. Zauzima previše prostora, glomazna je i svaki put mora da se vraća na neko zavučeno mesto, kako ne bi naruživala izgled sobe.

Pročitajte još: LUDILO OD KREVETA! Komad nameštaja koji je zaludeo svet! (VIDEO)

Dizajner enterijera sa Instagram profila majstorskooko, ponudio nam je dva rešenja kako da sakrijemo dasku, a da ipak bude lako dostupna kada nam zatreba.

Fioka sa ugrađenom daskom i ogledalo sa tajnom pregradom su kreativna rešenja koja svako može da ugradi u svojoj kući.

Prvo rešenje

Postoje daske za peglanje koje se savijaju pri sredini i mogu da se ušrafe u fioku. Napravite (ili odaberite već postojeću) fioku u koju ćete postaviti dasku koja se savija. Kada izvučete fioku, jednostavno rasklopite dasku preko nje i rešen problem. Kada završite sa peglanjem, jednostavno je spakujte nazad u fioku. Ovo je idealno rešenje za uštedu prostara i učiniće da vam prostor uvek izgleda uredno, bez neželjenih predmeta.

Kako to izgleda, pogledajte na snimku ispod.

Drugo rešenje 

Napravite na zidu okvir u koji može da stane daska, uspravno, tako da sa spoljašnje strane može da se stavi klizno ogledalo. Daska se izvlači po jednostavnom principu: ogledalo pomerite u stranu i spustite dasku.

Pročitajte još: JEDNOSTAVNO rešenje za odlaganje tiganja uz maksimalnu ISKORIŠĆENOST prostora! (VIDEO)

Kako izgleda ovo ogledalo sa tajnom pregradom, pogledajte na snimku ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.