· · Komentari: 0
šminka

Kako da savršeno nanesete RUŽ: Uz jedan postupak trajaće celog dana

Pre nanošenja ruža važno je da pripremite usne.

1619085997_Depositphotos_211225482_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Ruž je već decenijama najomiljenija šminka žena. A kako bismo ga na najbolji način naneli možemo da naučimo nekoliko jednostavnih koraka koji nas vode do savršeno nanetog karmina. Izbegnite razmazivanja i osigurajte dugo trajanje.

Potrebni su vam: hranljivi balzam, olovka za zsne, korekto, kompaktni puderasti prah i, naravno, ruž.

Pročitajte još: Pravimo OBRNUTU PLETENICU: Idealna za prolećne dane

Korak 1: Pripremite usne

Ovo je prvi i najvažniji korak, priprema je ključna! Ako su vam usne suve i ispucale ni jedan karmin neće izgledati lepo.  Piling uradite mekom, vlažnom četkicom za zube, a onda nanesite hranljivi balzam kako bi bile meke i zdravog izgleda.

Korak 2: Nanesite bazu

Ukoliko vam je važno da karmin tarje celog dana treba da nanesete podlogu, odnosno bazu pre karmina. Izaberite nijansu koja odgovara vašoj boji usana.

Korak 3: Koristite olovku za usne

Da biste definisali svoju prirodnu liniju usana i sprečili da vam karmin postane neuredan, koristite dobru olovku za usne da biste definisali, preoblikovali i usavršili konture usana. Na ovaj način ćete postići definisan i precizan izgled.

Pročitajte još: Maska za bore: Potrebni su vam samo JOGURT I KURKUMA

Korak 4: Nanesite karmin

Kada završite sve gore navedene korake i odaberete karmin, nanesite malo proizvoda na četkicu za usne i ravnomerno ga nanesite na usne. Ne propustite unutrašnje uglove. Uglavnom će biti dovoljan jedan sloj karmina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.