· · Komentari: 0
SAVRŠEN IZGLED

Kako do RAVNOG STOMAKA? Jednostavno: Unesite ovih pet namirnica u svoju ishranu i ČEKAJTE REZULTATE

Potpuno ravan stomak sa pločica dobićete vežbanjem, ali pre tog evo kako da ga istanjite...

1621077680_Depositphotos_278193334_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Mnogi od nas, posebno u zrelim godinama, muku muče sa šlaufom oko stomaka koji nikako ne mogu ni da sakriju, a kamoli da ga istanje i izgube. Iako je vežbanje ključ uspeha, mnogo lakše stići ćete do ravnog stomaka nakon što ga najpre istanjite, a potom i počnete sa jednostavnim vežbama.

Pročitajte još: Ovo je hrana koju pre jela OBAVEZNO morate oprati

Donosimo vam pet namirnica koja vam mogu pomoći, uz naravno zdravu dozu vežbanja.

Banana - smanjuje nadutost i pomaže pri izbacivanju viška vode iz organizma i radi upravo ono što je vama potrebno kako bi se rešili nezgodnog šlaufa.

Brokoli - pun je vlakana uz jako malo kalorija, tako da će vam nakon laganog početnog osećaja nadutosti dati sitost u dužem vremenskom periodu.

Pročitajte još: Cvijeta je bila u Dolini SMRTI iz koje se mnogi nisu VRATILI, a pročitajte kako je ona USPELA (FOTO/VIDEO)

Jaja - bogata su proteinima uz dodatne sastojke koji ubrzavaju metabolizam, što ih čini idealnom namirnicom za svakodnevnu konzumaciju, naročito za doručak.

Jogurt - gubljenja šlaufa oko stomaka nema bez redovnog i dovoljnog unosa kalcijuma, a ovaj je napitak idealan za taj zadatak, jer će uz to podstaći zdrav rad probave probioticima.

Zeleni čaj - osim što je pun antioksidansa, on pomaže u gubljenju masnih naslaga na stomaku, upravo onih koje je najteže izgubiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.