· · Komentari: 0
ZANIMLJIVI HOROSKOP

Kako horoskopski znaci RASKIDAJU: Škorpija ne prašta, Ribe ne možete razočarati, a OVAJ znak će vas IZNENADITI (VIDEO)

Proverite kako reaguje svaki horoskopski znak kada je ostavljen, a kako kada ostavlja.

1617188274_4eb2291f2e5021e3c2f6bca71dbaa8d2f598c645.jpg
Foto: YouTube printscreen /Hollywood Pipeline

Ovan- vas nikada neće zavlačiti. Kako je u svemu transparentan tako je i u pokazivnju emocija. Isto tako jasno i precizno reći će da ne želi da bude sa vama.

Transparentno će vam nabrojati razloge kako, zašto i zbog čega. Vemo često će biti hladan i grub i to ume puno da zaboli, ali brem kao što je navedeno znaćete na čemu ste. Ovan je strastven znak i kada primetite da se hladi to vam je prvi signal da nešto nije u redu.

Bik- nije znak koji tek tako raskida. Kao što ne voli velike promene isto tako teško otpušta ljubavne partnere iz svog života. Kako je po prirodi trom i bez puno reakcija , teško da će te moći da primetite da nešto nije u redu. Možda vam signal bude razgovor... Kada Bika pitate šta nije ok on će sve reći ali će lopticu da prebaci na vašu stranu. Sve što kaže vaša je greška. Nikada odluku o prekidu ljubavne veze ne donosi preko noći. Ume puni da trpi i da daje drugu šsansu. Međutim kada donese odluku to je odluka od koje ne odstupa.

Rak tuguje, a devica analizira...

Blizanac- je znak komunikacije. Prvi jasan pokazatelj da se ohladio ili se možda zaljubio u drugu osobu je komunikacija. Više neće prepričavati šta mu se desilo u toku dana, počeće još više da zaboravlja bitne datume.

Kada ga konkretno pitate razlog njegove promene on će to shvatiti kao napad i tada će se posvađati.

Ali opet neće imati snage da vam u lice kaže da se veza prekida već će vas svojim ponašanjem naterati da se naljutite i vi od njega odete.

Rak- je znak koji se jako vezuje za partnera. On ume da raskine i to nije problem .Ali i posle raskida on u svojoj galavi, mislima još dugo ostaje sa partnerom. On se vezuje za sitnice, zajedničke prijatelje, trenutke sreće i tada nastupa njegova lična provera sebe, emocija i odluka i često će pokušati da se vrati partneru da tu vezu obnovi.

Lav- ima jake emocije, ali kada jednom izgubi poverenje on tada donosi odluku da se veza prekida. Uvek ali uvek će dati drugu šansu .

Tada morate da se pripremite i psihički i fizički da mu to stalno pokazujete. Morate da mu ulijete poverenje da je on opet glavni i da ste tu za njega zauvek.

Mora da se oseti kao gospodar. Sve to što pokazujete mora biti jako, frontalno i iskreno! Jedino kada nema pomoći je ako se Lav zaljubio u drugu osobu. Jednostavno se okreće i ide.

Devica- će sve analizirati. Kroz tu njenu detaljnu analizu ona donosi odluke. Kada je donela odluku neće se okrenuti i otići. Tražiće od vas razgovor i rešiće sta joj smeta. Tada je najbolje da uzmete papir i olovku i da sve lepo zapišete. Ako ne popravite stvari ona će se na vaše "šta sada nije u redu?" samo kiselo nasmejati i otići jednom i zauvek.

Vaga- je prekid veze pogotovo duge jako veliki i bolan problem. One su svesne da emocija nema a možda su već i našle novog prtnera ali sam momenat komunikacije tj prekida veze za njih je veliki problem. Bile bi najsrećnije kada bi neko drugi to mogao da obavi umesto njih. Često zbog njihovog starha od prekida ispada da oni zavlače partnera. Tada partner zna da bude grub ali ne shvata koliko je i sama Vaga povređena.

Škorpija- kada prekida vezu znači da je prevarena ili ste je ujeli za srce. Ona to ne prašta. Bez ikakve sumnje ona će vas ostaviti tako da ostanete zatečeni , iznenađeni i naravno neće propustiti priliku da vas ujede za srce. Možda i nema baš realne dokaze ali njena intuicija toliko jaka da će je uvek poslušati. Patiće ali vi ti nećete videti. Veoma brzo pronalazi novog partnera.

Strelac- i kada pekine vezu pokušaće da ostane sa vama u prijateljskom odnosu. Ovako stanje Strelcu nije strano. Teško donosi odluku da napusti partnera. Kada je donese on odlazi ali opet ostaje u kontaktu,jer je taj partner u nekom momentu bio deo njegovog života i njemu nije logično da samo nestane. Zato ostaje u prijateljskom pravom iskrenom odnosu.

Jarac- je tradicionalista. Kao takav jako teško prekida vezu. I ako on sam vidi da je veza mrtva da nema napredovanja on je pre u stanju da čak i prevari partnera ali da ostane u vezi. Sve moguće resurse će iscrpeti i tek tada tužan i umoran od svega napušta partnera.

Vodolija- napušta kada je izdana i kada u vama više ne vidi prijatelja. To je njoj mnogo bitno. Kako po prirodi nije pričalica ona vam u sebi daje prvo žute i onda konačni crveni karton. Tada odlazi i nije sa vama čak ni prijatelj, njoj je to osnova svega. Moguće ja da vas neće ni pozdraviti ako vas negde sretne.

Ribe- svoju vezu gledaju kroz svoje roze naočare. Jako je teško razočarati Ribu. Čak i kada se to desi ona će se žrtvovati za partnera i neće želeti da realno sagleda vezu. Međutim kada jednom pukne njen ružičasti svet ona tiho ali zauvek napušta svog partnera.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.