· · Komentari: 0
trend

Kako je JELENA KARLEUŠA "iznela" najtraženiji aksesoar ove zime: Elegantno i udobno (FOTO)

Jelena Karleuša blista.

1612813197_44995_0-02-0a-c5161e61235d40da48e0255727602f9189b872a1ae16c440a53d9ad7f1146969-47ab7eea_f.jpg
Foto: Ž. Knežević

Ove zime sve je više primetna traka kao glavni aksesorar za hladne dane.  Šešire i debele vunene kape smenile su trake od debljih materijala.

Pročitajte još: U ZLATU I KRISTALIMA: Dragana Mirković pokazala unutrašnjost DVORCA u Beču (VIDEO)

Celokupna moda okrenula se udobnosti, tako da pojava trake kao glavnog aksesoara ne iznanđuje. Uz nju kosa ostaje na mestu. Ravna ili kovrdžava, ništa se neće poremetiti.

Sada je vidimo i na Instagram profilu naše poznate pevečice, Jelene Karleuše. Jelena je prepoznatljiva po svojm stajlinzima, a važi za jednu od najstilizovanijih žena. Odabrala je tamniju boju kao odličan kontrast njenoj plavoj kosi. A celokupnom stajlingu dala je dozu elegancije.

Pročitajte još: Selma Hajek (54) u bikiniju: Još jedna dama u šestoj deceniji pokazala SAVRŠENO telo

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.