· · Komentari: 0
TELO

Kako liniju dovesti do SAVRŠENSTVA? OTKRIVAMO vam TRI načina za LAKE i BRZE rezultate

Imajte kratkoročne ciljeve, ali to nije sve

1595789126_women-1784755_640.jpg
Foto: Piksabej

Kontinuitet je od presudnog značaja za treniranje, a preduge pauze u vežbanju mogu nas odvojiti od pravog puta.

Pročitajte još: ŽICA OD TELEFONA ILI GUMICA ZA KOSU? Sve žene ih nose, a ovako su NASTALE

Postavite sebi kratkoročne ciljeve

Neka budu dovoljno veliki da ostanete motivisani, ali i takvi da svakih nedelju dana možete sebe da nagradite za vidljiv napredak.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: PILINZI ZA TELO iz vaše kuhinje: Prave se jednostavno, a KOŽA će vam biti zahvalna!

Nemojte odmah počinjati sa intenzivnim treninzima

S obzirom na to da je prošlo neko vreme otkad ste poslednji put trenirali, najgore što možete da uradite jeste da odaberete intenzivan trening kojim ćete upaliti mišiće, pa ćete opet morati da napravite pauzu. Neka vaši treninzi budu kratki i umereni.

Pročitajte još: TOP TRIKOVI: Kako da se rešite dosadne PERUTI tokom leta

Raznovrsni treninzi

Verujemo da već dobro znate koliko je lako upasti u fitnes rutinu, a verovatno znate i koliko je loše kopirati druge. Ako svi oko vas na Instagramu idu na pilates, to ne znači da će ova vrsta vežbe odgovarati i vama. Isprobajte raznovrsne treninge i vidite šta vam najviše odgovara. Takođe, isprobavajte razne vrste treninga kako ne biste upali u rutinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.